Sitemap

På denne side viser vi vej på vores website – Du kan finde alle de vigtigste sider på vores hjemmeside.

Artister

 • Book Torben Chris direkte hos Microphone Entertainment

  Torben Chris er en garvet komiker og har stået på scenen siden 2003, hvor han havde sin debut til DM i standup. Torben Chris er også kendt fra et væld af de Tv-programmer han har været med i bla. På TV3 og DR. Torben Chris kan bookes som konferencierer, vært eller til stand-up / komik.

 • Book Klaus Mulbjerg | Tryllekunstner & Komiker | Book direkte hos os

  Leder du efter en tryllekunstner, der kan forundre publikummet med sine numre og samtidig få hele arrangementet til at grine? Så behøver du ikke lede videre. Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere i Danmark og optræder i hele landet.

 • Booking af Jonas Mogensen

  Jonas Mogensen kan prale af flere populære shows og optræden til bla. Comedy Aid. Jonas er en komiker med gaver inden for historiefortælling, der kan male sine billeder så præcist, at publikum ikke kan undgå at blive revet med.

 • Book Motor Mille og de magiske venner

  Mille Gori er bedre kendt som Motor Mille og er en figur, der er kendt og elsket af børn i hele Danmark. Sang, dans og musik står på programmet for børn og voksne, når de er publikum til Motor Milles optræden.

 • Booking af Christian Fuhlendorff

  Christian Fuhlendorff er bade kendt fra sine mange one-man shows, TV, foredrag, podcasts og det store lærred. Han er kendt for sin evne til at få de fleste til at grine og er en af Danmarks førende komikere – og de evner kan du nyde godt af til dit næste arrangement. Christian Fuhlendorff kan også være konferencier, eller vært til dit firmaarrangement.

 • Booking af mentalisten Jan Hellesøe

  Mentalist, manipulationsekspert, hypnotisør, kært barn har mange navne og med Jan Hellesøes tankeeksperimenter kommer man ikke til at kede sig til dit arrangement. Jan er kendt fra TV og sit one man show ‘Manipulation‘ (2015) mm.

 • Book komikeren Christian Geo Heltboe aka. Geo til dit næste arrangement

  Christian Geo Heltboe, bedre kendt som Geo, har været i danskernes radio og TV i en lang årrække efterhånden og er kendt for at tage alvorlige emner om i sine comedyshows og belyse emnerne fra sin humoristiske synsvinkel. Du kan booke Geo til din virksomheds næste arrangement, til en konfirmation, eller noget helt andet.

 • Booking af Anders Lund Madsen til foredrag, værtsrolle, eller noget helt andet

  Anders Lund Madsen har arbejdet ekstensivt indenfor både avis-, fjernsyns-, radio- og podcastmedierne. Du kender ham sikkert fra ”Det nye talkshow”, ”De sorte spejdere” og hans serier på DR1 og DR3. Hos Microphone Entertainment kan du booke Anders som entertainer, foredragsholder, konferencier eller vært til dit næste arrangement.

 • Book komikeren Dan Andersen til dit næste arrangement

  Dan Andersen optræder til firmafesten, private arrangementer og som konferencier. Han har et rigt CV fra den danske comedybranche og har været på landkortet siden sin debut i 1997. Mange kender Dan Andersen som den guitarspillende komiker, der optræder på alverdens festivaler, med one-man-shows, podcasts og meget mere.

 • Booking af komikeren Mahamed Habane

  Mahamed Habane er en af de nye, og mest populære, komikere på den danske scene. Mahamed har vundet flere konkurrencer og landede sig også en semifinaleplads i DM i Standup 2017. Siden da har Mahamed været TV-vært og haft sit eget One-man-show på turné i hele Danmark. Mahamed giver garanti for at få gæsterne til dit arrangement til at skraldgrine.

 • Book Frank Hvam til stand-up, eller som konferencier

  Frank Hvam er en af de mest kendte komikere i Danmark på grund af sin elskede karakterer i alt fra Klovn til Mandrilaftalen og meget mere. Frank Hvam er en garvet herre på de danske stand-up scener og har flere one-man shows bag sig. Frank har også optrådt med succesfulde shows sammen med Mick Øgendahl, Casper Christensen og mange flere. Du kan booke Frank som til stand-up, eller som konferencier direkte hos Microphone Entertainment.

 • Book komikeren Mick Øgendahl: Energisk stand up I topklasse

  Book Mick Øgendahl til dit næste arrangement og det vil du ikke fortryde. Mick Øgendahl leverer altid et show, der spreder grin i hele rummet. Mick er kendt fra flere succesfulde one-man shows, TV-serier og film. Her kan nævnes ’Blå mænd’, ’Alle for tre’ og Zulu-serien ’Tomgang’.


Kategorier af underholdning


Praktiske oplysninger