Konferencierer / Værter

Book en konferencier eller ordstyrer til jeres næste arrangement

Book konferencier, vært, ordstyrer eller moderator. Hos Microphone Entertainment har vi et stort udvalg af landets bedste komikere, der kan fungere som vært, konferencier, eller ordstyrer til din virksomheds næste arrangement.

En konferencier eller vært er tovholder – For at skabe et naturligt flow igennem dit arrangement, er det en god ide med en person der kan holde den råde tråd, engagerer publikum/deltager, præsenterer artister/oplægsholdere, opruste debatten og synliggøre vigtige pointer på underholdende vis. Netop det, skal en dygtig konferencier eller vært kunne tilbyde dig og dit arrangement.

En konferencier eller vært kan have mange forskellige roller alt afhængigt af arrangementet. Men vigtigst er, at en talentfuld konferencier eller vært, kan skabe en reel kontakt og kunne læse både publikum, deltagere og dig som arrangør – Personen skal være i øjenhøjde og sætte den rette stemning, så deltagere/publikums opmærksomhed bliver opretholdt under hele arrangementet. En konferencier eller vært er ikke blot nyttig ved store shows; de kan også være en berigelse ved alt fra konferencer, mindre arrangementer til firmaets kommende sommerfest.

En ordstyrer eller moderator bruges typisk ved debatter, talks og lignende. En moderators rolle kan være meget afvekslende og varierer meget fra arrangement til arrangement. Men som udgangspunkt, er en moderators rolle at holde styr på, samt lede debatter, mens de sørger for at publikum forbliver engageret og underholdt. Det er derfor vigtigt at finde det helt rigtige match, så moderatoren er i øjenhøjde med både deltagere og publikum.