Fantastisk formidler om det store gådefuld univers

Anja C. Andersen

Anja C. Andersen er fuldstændig eminent formilder af store, komplekser emner inden for astrofysikkens verden. Hun er dygtig og skarp, og så har hun en fantastisk evne til at drage relaterbarer situationer, ind i hendes formidling af vores gådefulde univers, så alle kan være med.

Anja C. Andersen
Book forespørgsel

Anja kan bl.a. bookes til:

 • Foredrag til børn
 • Foredrag
 • Talks / Debat
 • Anja optræder også på engelskOptræder på engelsk

Booking af Anja C. Andersen

Anja C. Andersen, professor i astrofysik, er en af Danmarks mest populære videnskabsformidlere. Med uforlignelig energi og humor præsenterer stjernestøvsforskeren publikum for den vildeste viden og de nyeste opdagelser om det univers, der omgiver os. Behov for et nyt perspektiv? Brug for at se det store billede? Så tag med en astrofysiker på rejse gennem tid og rum – du vil aldrig se mod himlen på helt samme måde igen.

Anja er desuden lige nu aktuel med foredragstouren Astrofysikerens guide til det gådefulde univers.
Tourplan findes længere nede på siden..

Du skal booke Anja C. Andersen fordi..

Hun er kendt for en uforlignelige scene-energi og formidable evne til at forklare selv de mest komplekse kosmiske fænomener på en måde, så man ikke kun forstår, hvad det er, men også hvorfor det er vigtigt at vide. Ingen i publikum kan undgå at blive smittet med Anja C. Andersens begejstring for videnskab, og hendes medrivende formidling af de nyeste opdagelser og de stadig uløste gåder i det univers, vi er omgivet af. Publikum kender hendes format som storyteller fra talrige optrædener i radio, tv og podcasts og fra de mange populære bøger om astrofysik til både børn og voksne, hun er forfatter til.

Anja kan bookes til følgende foredrag:

 • ’Astrofysikerens guide til det gådefulde univers’
 • Next Stop Mars – fremtidens kolonier?’
 • Astronauter – opdagelsesrejsende i kosmos’
 • ’Stjernekigger – dagbog fra en astrofysikers arbejde’
 • ’Universet for børn – Big Bang, rummissioner og liv på Mars’

Ring eller send en bookinghenvendelse på Anja C. Andersen for at høre mere.

Anja C. Andersen er en ofte benyttet ekspert i tv, radio og trykte medier, hvor hun deler sin viden om solen, månen og stjernerne, og kommenterer på rumfart, astronaut-opsendinger og nye opdagelser. Hun har holdt hundredvis af foredrag overalt i landet i over to årtier, og er forfatter og medforfatter til en lang række bøger med populærformidling af astrofysik, blandt andet bestsellere som ’En lille bog om universet’ og ’Livet er et mirakel’. Hendes seneste bog, billedværket ’Det gådefulde univers’, udkom i december 2023.

Anja C. Andersen er desuden kendt fra den populære DR-podcast om UFO’er, ’Flyvende tallerken’, hvor hun er medvært, og hendes egen podcast, forskerserien ’Videnskab fra vilde hjerner’. Hun har modtaget et hav af priser for sin engagerende videnskabsformidling og sit bidrag til den offentlige debat, blandt andet Hørups Debatpris, H.C. Ørsted Prisen og DR’s Rosenkjær Prisen.

Akademisk baggrund
Anja C. Andersen er professor i astrofysik og for offentlighedens forståelse af naturvidenskab ved Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet. Hun har en Ph.d. i astrofysik, og hendes forskningsspeciale er kosmisk stjernestøv. Asteroide #8820 er opkaldt efter hende.

Foredrag med Anja C. Andersen

Frederik og Anja C. Andersen, en af Danmarks førende videnskabsformidlere, er medværter på “Flyvende Tallerken”. Sammen bringer de hver deres ekspertise til bordet. Frederik deler sin dybdegående viden om UFO’ers historik og globale vidner, mens Anja udforsker de teoretiske aspekter af interstellar og interdimensional rejse. Dette foredrag undersøger ikke kun UFO’ernes oprindelse men også, hvordan vores forståelse af universet kan blive udfordret.

Videointerview

Forespørg booking på

Anja C. Andersen

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

 • Dækker hele Danmark
 • Også uden for Danmarks grænser
 • +10 års erfaring inden for branchen
 • Gratis og uforpligtende forespørgsel