Fantastisk underholdning for børn

ComKean

Hvem er ComKean? ComKean er en YouTuber og underholder ud over det sædvanelige. Prøv selv at spørge dine børn!

ComKean
Book forespørgsel

ComKean kan bl.a. bookes til:

  • Underholdning for børn
  • PR og reklame

Booking af ComKean

ComKean er en af Danmarks største YouTubere. Du kender ham måske ikke? Det kan vi næsten garanterer, at dine børn gør. ComKean går under det borgerlige navn, Charly Baasch, og er tidligere politibetjent. I 2013 startede han så småt sin YouTube karrierer op og tog i 2017 springet, hvor han med hjerte og sjæl gik fuldtid i projektet. I dag er hans YouTube kanal vokset til næsten 200.000 følgere med børn, der spænder mellem de helt små nyudklækkede gamere, til børn i de tidlige teenage år. ComKean fangede både børn og forældres opmærksomhed, da han i 2022 første gang turnerede Danmark rundt med sit liveshow Gamerlife. Han genoptog sin succesrute på de danske landeveje i 2023, hvor han endnu bød både børn og forældre på hans exceptionelle show, Skærmtid.

ComKeans videoer drejer sig primært om computerspil – men han har ligeledes lavet yderst populære reklame vlogs for bl.a. Fårup Sommerland, der var et hit i blandt hans følgerskarer. Du kan også fange nogle af hans sang hits som “Easy Peasy Lemon Squeezy”, der har over 3 millioner visninger. Når han ikke har travlt med at være youtubestjerne, er han såmænd en ganske almindelig familiefar, der holder sig igang med børnepasning, husprojekt og madplaner.

Du skal booke ComKean fordi…

at han er en fuldstændig fantastisk entertainer, der altid underholder i øjenhøjde med hans publikum. Han sjov, empatisk og har en evner til både at nå det yngre publikum, men også deres ældre påhæng.

Videointerview

Forespørg booking på

ComKean

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel