Kreativ, skarp & vanvittig morsom

Jan Elhøj

Jan Elhøj har trukket tæppet væk under den danske befolkning i årtier med skørt og underholdende satire, radio, tv og litteratur. Han fortsætter sin stime med shows som Nul Stjerner – Det Store Rejseshow og hans Bulfo Bingo show – hvor du kan vinde kreative præmier, som du slet ikke vidste, at du havde ønsket dig.

Jan Elhøj
Book forespørgsel

Jan kan bl.a. bookes til:

  • Quiz / Banko
  • Underholdning
  • Vært / Konferencier

Booking af Jan Elhøj

Jan Elhøj er en dansk tv-personlighed, entertainer og forfatter, der har gjort sig bemærket i underholdningsverdenen med sit skarpe sind og sin evne til at skabe humoristiske og originale programmer. Jan Elhøj er kendt for sin alsidighed og evne til at underholde på forskellige platforme, herunder tv, radio, liveoptræden og litteratur. Han har skabt nogle af de mest mindeværdige og sjove øjeblikke i dansk underholdning, og har sat sit præg på en lang række populære programmer og projekter. Herunder en lang række satire programmer som Banjos Likørstue og Torsdag i 2’eren med kollega Simon Jul, og rejseprogrammet Nul Stjerner med rejsemakkeren Morten Kirckhoff. Han har ligeledes forfattet flere bøger i bogserien Abandoned og Forladte steder.

Lige nu er han aktuel med Nul Stjerner – Det Store Rejseshow, hvor Elhøj og Kirckhoff inviterer på en unik rejse bag kulisserne på første parket til røverhistorier, gastronomiske oplevelser og alt det, du ikke så på TV. Du kan ligeledes booke Elhøj & Kirckhoff til dit næste arrangement med foredraget der tager publikum bag om Nul Stjerner samt et foredrag om de to’s rejser til forladte steder rundt om i verden. Derudover kan du nu opleve Zulu Bingo værten i hans fantastiske bingo show, Bulfo Bingo.

Du kan nu opleve Jan Elhøjs legendariske Bulfo Bingo til jeres næste arrangement.

Showet hvor du kan vinde alt det, du ikke vidste du drømte om – og mere til. Jan Elhøj er kendt som værten fra det originale Zulu Bingo og traditionen tro, er det det klassisk Bingo-show med et twist, som kun Jan kan levere det. Der er masser af numre i posen og på scenen, når publikum bliver inviteret op for at deltage i taltrækningen under showet. Kom og vær med til løjerne, vind fjollede præmier, og få en lækker aften med kollegaer, venner, familie og ikke mindst Jan.

45 minutters varighed

Jan Elhøj medbringer bingoplader, præmierer og et fantastisk humør

2022 Jagten på Elefantordenen
2019- Nul Stjerner
2015 Jans Ultra Klub DR Ramasjang
2013 Dumt og Farligt
2013 Adrenalin
2012 Alt forladt
2012 Dumt og Farligt
2011 Cowboy, Hest & Indianer
2011-2012 Jan’s Tube
2008 Crazy breakdancer på Strøget
2008 Hul i Hovedet
2008 Ozzy & Drix
2007 DR2’s Hollywood redaktion
2006 PiP og Papegøje
2005 Penis Lægens Værksted
2004 Sommer programmet
2003-2004 Zulubingo
2003, 2004, 2005 Zulu Awards
2002 Torsdag i 2’eren
2001 Banjos likørstue
1997 Puls

Videointerview

Forespørg booking på

Jan Elhøj

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel