En sympatisk og levende fortæller

Ole Kibsgaard

Ole er kendt for sin alsidighed og sin evne til at begejstre et publikum, uanset om det er børn eller voksne.Han har været en central figur i populære børneprogrammer som Kaj & Andrea og har i 15 år været en del af det ikoniske band Shubidua. Han formår at skabe en intim og sjov atmosfære ved sine arrangementer, hvilket gør ham til den perfekte oplægsholder til forskellige typer events, lige fra virksomhedsfester til kulturelle arrangementer.

Booking af Ole Kibsgaard

Ole Kibsgaard er en af Danmarks dygtigste og mest benyttede musikere, og en stemme alle børn kender. Med en karriere, der spænder over mange årtier, er Ole en multikunstner, der har skabt sig et navn inden for forskellige musikalske og kunstneriske områder. Han har været en central figur i populære børneprogrammer som Kaj & Andrea og har i 15 år været en del af det ikoniske band Shubidua. Desuden har han undervist i guitar, udgivet musikprogrammer på tv og medvirket på over 300 plader og CD’er.

Oles foredrag er en rejse gennem hans fascinerende liv og karriere. Med personlige anekdoter fra sine år med Shubidua og sjove oplevelser med Kaj & Andrea, tager han publikum med bag kulisserne i den danske musikverden. Han deler historier om sin opvækst som søn af operasangere og hans egen vej til musikken, fra at købe sin første el-guitar til at starte et garage-band.

Ole er kendt for sin alsidighed og sin evne til at begejstre et publikum, uanset om det er børn eller voksne. Han formår at skabe en intim og sjov atmosfære ved sine arrangementer, hvilket gør ham til den perfekte oplægsholder til forskellige typer events, lige fra virksomhedsfester til kulturelle arrangementer.

Foredrag med Ole Kibsgaard

Den musikalske sprællemand laver nu et foredrag, hvor han øser ud af personlige historier fra de 15 år med Shubidua samt sjove og gakkede oplevelser med Kaj & Andrea, der nogle gange gik grueligt galt. Ole fortæller om sin opvækst som søn af to operasangere på Det Kongelige Teater og om at gøre oprør mod den klassiske musik ved at købe en el-guitar og begynde et garage-band, mens forældrene var på turné med teatret.

Foredraget er fyldt med dejlige sange, der spilles og synges live, og sjove historier, men det handler også om alvorlige og svære tider, som for eksempel da Michael Bundesen blev syg.

Oles liv har været fyldt med spændende oplevelser og udfordringer, men til tider også præget af nødvendigheden af at kunne omstille sig fra de mest sårbare øjeblikke som musiker på “Riget” for meget syge og langtidsindlagte børn til store koncerter og fest og farver som TV-vært på diverse programmer.

Ole er en meget sympatisk og indlevende fortæller, som skaber en stemning, som få kan. Stilen er ligefrem med plads til spørgsmål fra salen og improvisation undervejs.

Der er med andre ord garanti for en hyggelig, intim og sjov aften, som også er oplagt til afslutningen af en virksomhedsdag, hvor stemningen gerne må løfte sig et par hak opad.

Forespørg booking på

Ole Kibsgaard

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel