Autentisk og chamerende komiker

Mahamad Habane

Mahamad Habane er en karismatisk komiker med et unikt nærvær og knivskarpe jokes. Hans smil og latter kan få enhver med på bølgen og han formår altid at skabe et fantastisk rum for publikum. Mahamad er lige nu også tilgængelig med Liveshowet Bros – hvor han besøger de danske scener med kollegaerne Hadi Ka-koush, Melvin Kakooza og Joel Hyrland.

Booking af Mahamad Habane

Mahamad Habane er en hjertevarm komiker, der har erobret den danske stand-up scene med sin uimodståelige charme, og selvfølgelig også med hans kniv skarpe jokes. Mahamad har selv en hel naturlig tilgang til grin, og det er svært ikke at blive smittet i hans selskab. Det er netop denne naturlighed der gør, at han har en helt unik tilknytning til sit publikum, uanset om han optræder for store eller små ører.

I 2022 imponerede han med sit andet one-man show, Ham der komikeren, der spillede for fyldte sale over hele landet. Hans smittende glæde og positive sind er altid til stede, men han har samtidig en skarp kant i sine jokes.

Mahamad, der også brillerer som deltager i Stormester sæson 4 med kreative og morsomme løsninger på opgaver, har etableret sig som en talentfuld komiker på både live-scenen og i tv-verdenen. Han har optrådt landet over, delttaget i Kronprinseparrets årlige prisuddeling, Comedy Aid/Grin til Gavn, Klipfiskerne, BØH!!, Jaget Vildt, Sæt pris på Danmark og meget mere.

Mahamad Habane har både sine rødder i Somalia og i Århus – det var faktisk i smilets by at han for alvor begyndte sin komikerkarriere tilbage i 2015. Han vandt konkurrencen De Nyeste Nye i 2016 og nåede semifinalen i DM i Stand-up to år efter sin debut. Mahamad’s første one-man show, Man in Black, blev en realitet i 2018, og han beviste også sit værtskab på Ultra TV-programmet Ultra Snydt, hvilket indbragte ham en nominering til tv-prisen i 2019.

Bros (2024 tour)
Sæt pris på Danmark TV2 (2023)
Ham der komikeren (2022 tour)
Jaget Vildt Discovery (2022)
Fuhlendorff & de skøre riddere TV2 (2022)
Vinter Ol vært Eurosport Discovery (2020)
BØH! Den, der skriger, taber (2021)
Klipfiskerne (2020)
Stormester sæson 4 på TV2 (2020)
Kronprinsparrets priser 2019 (2019), optrædende
Ultra Snydt (2018-2019), DR ULTRA
Comedy Aid (2018), optræden
Man in Black (2018), one-man show
DM i Stand-up (2017), semifinalist
Zulu Comedy Galla (2017), æsel
De nyeste nye (2016), vinder

Videointerview

Forespørg booking på

Mahamad Habane

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel