Underholdende & inspirerende foredrag

Elhøj & Kirckhoff

De to eventyrer, Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, deler ud af vilde, smukke og sjove historier fra deres rejser rundt om i verden og til forladte steder i spændende og inspirerende foredrag.

Elhøj & Kirckhoff
Book forespørgsel

Elhøj kan bl.a. bookes til:

  • Foredrag
  • Underholdning
  • Elhøj optræder også på engelskOptræder på engelsk

Booking af Elhøj & Kirckhoff

Jan Elhøj og Morten Kirckhoff har rejst rundt sammen i mere end 15 år, hvor de har udforsket verdens lande udenom de konventionelle rejseguides. Dette har blandt andet mundet ud i en hel bogserier om forladte steder, Abandoned vol. 1-5, og det populære rejseprogram Nul Stjerner på DR. Her har seerne i 6 sæsoner kunne følge Jan og Morten, når de har udforsket verden og lokalbefolkninger uden for de klassiske turiststier.

Gennem Jan Elhøj og Mortens Kirckhoffs foredrag, der tager dig bag om Nul Stjerner, inviteres publikum til at frigøre sig fra de velkendte turistfælder og stive rejsemønstre. Jan og Morten lærer os at lade eventyrlyst, intuition og nysgerrighed guide vores rejser, og viser os, at selv de mest usædvanlige og uforudsigelige steder kan være en skatkiste fyldt med oplevelser og overraskelser. Foredraget er en tur bag kulisserne på Seersuccesen, hvor man som publikum få del i det sure, søde og sjove ved at rejse på en ukonventionel måde – og der vil helt sikkert også bliver delt en røverhistorie eller to. Sammen med Jan og Morten, vil du blive inspireret til at tage chancer, udfordre det velkendte og omfavne det ukendte.

Du kan derudover også opleve Jan og Morten i deres foredrag om rejser til verdens forladte steder – hvor de fremhæver skønheden i forfald og den skjulte historie, der findes i forladte bygninger og strukturer. Dette foredrag minder os om, at der er skjulte skatte og historier rundt omkring i verden, som kun venter på at blive opdaget af dem, der tør tage det første skridt uden for alfarvej. Jan og Morten’s foredrag udfordrer os til at tænke uden for boksen, se skønheden i det forladte og sætte pris på det, der normalt overses.

Foredrag med Elhøj & Kirckhoff

I mere end 15 år har Jan Elhøj & Morten Kirckhoff rejst rundt i verden og dokumenteret forladte steder. De har udforsket alt fra forladte kirker, hospitaler, fabrikker til øde huse, der engang summerede af aktivitet. Steder der ikke har set et menneske i 15-20 år og som nu er tømt for liv og formål.

Foredraget er ikke kun en visuel rejse til disse steder, men også et indblik i fascinationen bag fænomenet, og hvordan Jan & Morten bliver draget af disse steder. Steder som står som monumenter om en tid, der var en gang, og hvor historierne stadig hænger i lokalerne. De deler deres historier om stederne og fortæller om, hvordan de finder dem, kommer ind i dem og hvilke indtryk stederne efterlader. Både det smukke og estiske i forfaldet, og de absurde tanker og ideer der opstår, når de træder ind i en fortabt verden. Gennem deres billeder og narrativer tilbyder Jan og Morten en hidtil uset og betagende indsigt i samfundets mørke hjørner. De udfordrer publikum til at reflektere over spørgsmål som: Hvorfor er disse steder blevet forladt? Og hvorfor er ingen trådt ind for at gøre noget ved dem?

Godt til gå-hjem møder, inspiration i virksomheder, efterskoler eller i foreninger.
Varighed: 2 x 45 min.

Nu har du chancen for at komme med bag kulisserne, når Jan Elhøj og Morten Kirckhoff tager jer langt væk fra charterturismens-håndklædereserverede-liggestole og klassiske turistfælder, og sender jer på tur igennem hele følelsesregisteret. Foredraget er et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed.

Under mottoet; ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser” har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande i jagten på de autentiske og mere ukendte sider af både hyppige og mindre hyppige rejsedestinationer. Der diskes op med røverhistorier, og I får en unik mulighed for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. Dette er et foredrag, der ikke kun underholder, men også motiverer og inspirerer virksomheder og enkeltpersoner til at udforske verden på en helt ny måde

Foredraget kan afholdes på engelsk

Varighed: 1 time samt 30 min. til spørgsmål

Rejser bliver aldrig det samme efter dette show.

Videointerview

Forespørg booking på

Elhøj & Kirckhoff

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel