Om Microphone Entertainment

Microphone Entertainment er et af Danmarks førende booking og management bureauer. Hos Microphone Entertainment er ambitionen, i al beskedenhed, at gøre det nemt at få god oplevelse mellem artist og publikum. Vi har 10 års erfaring i at skabe de bedste rammer for liveoptræden. En liveoptræden er en synergi mellem artist og publikum. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at spørge ind til det enkelte arrangement og dermed optimere oplevelsen for såvel publikum som artist.

Den direkte vej til artisten

Microphone Entertainment er din direkte vej til den artist, du ønsker. Bookingen er nem og overskuelig. Vores indgående kendskab til de forskellige artister gør, at vi kan hjælpe med formidling af den rette artist til det rette publikum og arrangement.

Historien bag Microphone Entertainment

Microphone Entertainment er startet af Marlene Øgendahl, som stadig er ansigtet bag. Marlenes ekspertise og mange års erfaring i branchen, har gjort, at kataloget over artister er blevet udvidet. Microphone Entertainment er i dag ikke længere blot et bookingbureau. Microphone Entertainment yder også management for deres egne artister, således at de kunstneriske ambitioner forbliver progressive. Derfor står Microphone Entertainment også for turneer, udvikling af tv-programmer, som f.eks. Zulu Open Mic.