Søren Rasted

Søren Rasted er en velkendt dansk musiker og underholder, der har haft en markant indflydelse på den danske underholdningsindustri. Mens han er bedst kendt som en af de kreative hjerner bag det ikoniske band Aqua og hits som Barbie Girl og Doctor Jones samt bandet Hej Matematik, har han også markeret sig som en dygtig podcastvært. Søren Rasted er en mand […]

Booking af Søren Rasted

Søren Rasted er en velkendt dansk musiker og underholder, der har haft en markant indflydelse på den danske underholdningsindustri. Mens han er bedst kendt som en af de kreative hjerner bag det ikoniske band Aqua og hits som Barbie Girl og Doctor Jones samt bandet Hej Matematik, har han også markeret sig som en dygtig podcastvært.

Søren Rasted er en mand med mange talenter, og en af hans seneste bedrifter har været podcasten Den Grå Side. Podcasten, der blev lanceret i 2017, vandt hurtigt popularitet og tog derefter skridtet fra Sørens studie og ud på de danske landeveje. Her bliver de velkendte “Ugens Rapport”-historier ikke blot læst op, men også vendt og genopført på bedste vis. For i Den Grå Side er erotik og porno ikke et tabu, men en kilde til sjov og latter, når Søren og hans gæster dykker ned i ungdommens seksuelle eskapader og politisk ukorrekte erfaringer.

Søren Rasted har netop afsluttet sin 5. omgang af Den Grå Side Live – denne gang med titlen Boomer Humor. Showet har igen formået at forene humoren fra boomer-generationens sexoplevelser med en moderne, frisk tilgang. Som altid har Søren og hans hold af kendte, danske artister, komikere og skuespillere pustet liv i de vilde og pinlige historier med masser af detaljer. Publikum har nydt at træde ind i den røde velourkulisse og blive underholdt, oplyst og måske en smule frastødt, når manden med landets mest velkendte latter har budt velkommen til en aften i erotikkens tegn.


Tidligere gæster til Den Grå Side live-shows har blandt andre været: Peter Frödin, Lars Ulrich, Ole Bornedal, Martin Brygmann, Preben Elkjær, Peter Schmeichel, Cecilie Beck, Kim Bildsøe Lassen, L.O.C., Simon Jul, Mick Øgendahl, Allan Olsen, Lars Hjortshøj, Bodil Jørgensen, Mikael Bertelsen, Jacob Haugaard, Bent Fabricius Bjerre, Brian Lykke, Niels Hausgaard, Anders Breinholt, Signe Lindkvist, Mads Steffensen, Anders W. Berthelsen, Rasmus Bjerg, Peter Mygind og Kurt Thyboe.

Forespørg booking på

Søren Rasted

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel