Book en komiker

Booking af stand-up komikere

Mangler du underholdning til din virksomheds næste sommerfest, din julefrokost eller måske som kickoff til et kursus for dine medarbejdere og ønsker du at booke en komiker? Så er Microphone Entertainment de helt rette at søge hjælp hos. Gennem os kan du nemlig booke Danmarks bedste standup komikere til optræden i hele landet, så dit arrangement får en opløftet stemning og bliver præget af glæde og en afslappet atmosfære! Stand-up er sceneunderholdning, hvor komikeren kun ved hjælp af sig selv, sine jokes og sin mikrofon giver publikum en sjov og underholdende oplevelse, der sætter skub i stemningen. Det kommer i mange formater, og komikere har vidt forskellige personligheder, så showet kan bookes efter den humor, der passer til dit selskab.

Book stand up til hele landet

Stand up er en sjov og anderledes måde at løsne op for stemningen til dit arrangement, så alle føler sig underholdt. Hos os er Danmark ikke for stort, så du kan få et stand-up show, uanset om du bor på Falster, København eller i Nordjylland. Hvis du har spørgsmål til booking af stand up komikere, er du velkommen til at kontakte os på: +45 22 55 51 55 eller booking@microphone.dk.

Du kan booke en komiker ved at ringe til os på +45 22 55 51 55, udfylde en bookingformular på vores hjemmeside eller sende en mail til booking@microphone.dk. Her kan du få en uforpligtende snak om, hvem der vil passe til dit arrangement. Vi besvarer altid så hurtigt som muligt.

Prisen varierer fra komiker til komiker, men vi vil gerne hjælpe dig med at finde en komiker, der passer inden for dit budget. Kontakt os for mere information.

Vores komikere optræder til en række forskellige arrangementer, herunder firmafester, kicks offs, kursusdage, julefrokoster og jubilæer. Vi har også flere komikere, der underholder på engelsk. Uanset hvilken type arrangement du har, vil vi gerne hjælpe med at finde den perfekte komiker til at gøre dit arrangement uforglemmeligt.

Det afhænger af hvilken type arrangement du skal have. Det er meget forskelligt, men når det drejer sig om højsæsoner såsom julefrokoster, anbefaler vi at man booker så tidligt som muligt. Men ring eller skriv endelig til os, selv hvis du ikke er i god tid, da du måske er heldig at den ønskede artist alligevel er ledig.

Når du booker en komiker, vil du få en beskrivelse af de tekniske krav, der skal være opfyldt for at du kan få det bedst mulige arrangement. Dette vil inkludere information om for eksempel lyd- og belysningsteknik, så du kan sikre, at komikeren har alt det, han eller hun har brug for, for at give den bedste oplevelse til dit publikum.

Disse komikere kan du booke gennem os:

Vi hos Microphone Entertainment hjælper vi dig med at booke en komiker, der gør dit arrangement mindeværdigt. Vi samarbejder eksklusivt med mange danske stand up komikere, som skaber latter blandt deltagerne. For eksempel følgende:

  • Mick Øgendahl, der med sin unikke mimik og sit finurlige kropssprog kan få alle til at grine, små som store. Han har en lang karriere bag sig med one man shows som FEST, PROPAGANDA og SPAS samt TV /Film succeserne ”Minkavlerne”, ”Tomgang”, ”Tak for i aften”, ”Blå mænd”, ”Alle for” serien. Ved at booke Mick Øgendahl er man sikret et underholdende show, der rammer en bred målgruppe.
  • Frank Hvam De fleste kender ham fra den kejtede rolle som Frank i den populære serie ”Klovn”, der har udviklet sig til flere film. Han kickstartede sin karriere i den skælsættende satire kultklassiker ”Casper & Mandrilaftalen” hvor han spillede sammen med Casper Christensen, Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj. Men Frank Hvam kan også stå på scenen, hvor han med en kombination af en tåkrummende og samtidig intellektuel humor, får folk til at grine. Han har flere one- og two mans shows bag sig herunder blandt andet ”Hvam & Øgendahl – Det Gode selskab”, ”Upassende” samt ”Casper & Frank”, som han lavede med din gode ven og kollega Casper Christensen.
  • Jan Hellesøe er Danmarks førende mentalist og psykologiske manipulator. Han trækker publikum med ind i et fantastisk univers, og ​ tager underholdning til et nyt og spændende niveau. Han er blandt andet kendt for TV succerne “I hjernen på på Stjernen”, ”Fuckr med dn hjrne”, ”Manipulator” . Ligesom han har været på flere tournéer, hvor han med stor succes har spillet for udsolgte huse overalt i Danmark
  • Jonas Mogensen, har fået sit helt store TV -gennembrud med Minkavlerne ligesom han vandt 5 sæson af stormester og medvirkede i Stormester-vinder programmet.
    Jonas er, efter 12 år i dansk stand-up, ude med turnéen Trummerum, som spiller for udsolgte huse over hele landet. Her bruger Jonas sin nordjyske underspillede humor i observationer om dagligdagens trummerum.
  • Mahamad Habane, kom rigtigt frem, da han i 2017 nåede i finalen i DM i stand up. Mahamad er på kort tid blevet et kendt ansigt i Danmark og har spillet for fyldte sale i hans one-man show ”Ham der komikeren” ligesom han medvirkede, med stor succes i Stormester i 2020. Han er et friskt pust, der kan tilføje en god portion århusiansk charme.

Foruden de ovennævnte kan du også booke komikere som Christian Fuhlendorff, Anders Lund Madsen, Geo, Dan Andersen og mange flere gennem os. Uanset hvad er du garanteret en sjov aften!