Geo

Udover at være en af de mest erfarne komikere i dansk comedy, så er Geo også tv-gøgler, radiovrøvler, forfatter og foredragsholder. Du skal book Geo, fordi der med ham ingen kedelige middelveje er. Hverdagens banaliteter twistes til forunderlig uigenkendelighed. Og intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Med smittende energi og galskaben i behold, […]

Geo
Book forespørgsel

Geo kan bl.a. bookes til:

  • Foredrag
  • Comedy
  • Vært / Konferencier
  • Geo optræder også på engelskOptræder på engelsk

Booking af Geo

Udover at være en af de mest erfarne komikere i dansk comedy, så er Geo også tv-gøgler, radiovrøvler, forfatter og foredragsholder.

Du skal book Geo, fordi der med ham ingen kedelige middelveje er. Hverdagens banaliteter twistes til forunderlig uigenkendelighed. Og intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Med smittende energi og galskaben i behold, holder han publikum på kanten af sædet og grinet solidt plantet i ansigtet. Geos suveræne timing vender, drejer og overrasker med skøre indfald og indholdsrig debatteren, som lader latteren rulle, mens de små grå arbejder.

Geo har også, i samarbejde med Thomas Skov, imponeret publikum landet over med et vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedy-show, hvor en psykolog (Thomas Skov) tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling. De to mænd reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb.

Komikeren Geo, har slået pjaltene sammen med Simon Troelsgaard, som var guitarist i rockbandet Dúné. Det er comedy-musik for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på stand-up og musikbranchen. Geo og Simon laver også costomized stand-up materiale og en ‘firmasang” skrevet over informationer om firmaets historik og ansatte, hvilket giver en utrolig sjov og intim stemning. Dette show er perfekt til jeres firmafest.

Geo begyndte sin karriere i Aalborg i 1996 , og efter han vandt DM i stand-up i 2000 har han medvirket i et hav af tv-produktioner, radio og stand-up-shows. De seneste år er Geo også blevet en stor succes på foredragsscenen, hvor han i foredraget “Ikk’ For Sjov” på rørende og humoristisk vis beretter om sit møde med en kræftsygdom.

Geo er en af Danmarks sjoveste komikere og er især kendt for sin humoristiske tilgang til sin egen kræftsygdom. Et forløb Geo skrev en bestseller bog om, og som han nu også holder foredrag om. Det er livsbekræftende og efterlader publikum eftertænksomme og med ømme mavemuskler”

Hvordan er det at være barn af en psykopat? Hvordan handler en psykopat? De spørgsmål svarer Geo på humoristisk vis ved at fortælle om sine egne erfaringer med en psykopatisk far.

Søn af en Psykopat er en vanvittig tragisk – og ikke mindst komisk – beretning om Geos forhold til sin psykopatiske far. Historierne i showet er lige så morsomme, som de er ekstreme og tankevækkende. Når man hører dem, er man ikke i tvivl om, at Geos far var psykopat.

Showet er bogstaveligt talt skrevet i blod og tårer, og på vildeste humoristiske vis jonglerer Geo med disse skrøbelige og tabuiserede oplevelser, som tegnede de første 40 år af hans liv.

”Et monster som min far findes derude i så mange afskygninger. Jeg overvandt monsteret i mit liv og lærte at spotte en psykopat på den hårde måde. Og nu hvor det hele er på den anden side, fremstår mange af oplevelserne som psyko-sjove og er så utrolig befriende at grine af.”

Comedy:

‘Søn af en psykopat’ (2021), One-man shoW
‘Hva’ så nu‘ (2018), Comedy-show med Thomas Skov
‘Geo’s Garage‘ (2006), Stand-up show
‘Ego Geo‘ (2006), One-man show
Den ægte vare‘ (2002), stand-up-show
Bøger:

‘Ikk’ For Sjov‘ (2018), En bog, som på humoristisk og rørende vis beskriver Geos kræftsygdom
‘Hva’ Så Nu‘ (2015), Efterfølger til Ikk’ For Sjov. Her var beskriver Geo, hvordan livet ændrer sig efter alvorlig sygdom

Forespørg booking på

Geo

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel