Frank Hvam

Frank Hvam

Frank Hvam er en af de mest folkekære og eftertragtede komikere her i Danmark. Hans evne til at levere både tåkrummende og intellektuel humor, har gjort ham til en unik skikkelse inden for comedy verdenen, og der er kun få, der kan matche hans kunnen.

Frank Hvam
Book forespørgsel

Frank kan bl.a. bookes til:

  • Comedy

Booking af Frank Hvam

Frank Hvam er en alsidig komiker, der kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforudsigelig blanding af genitalier og politik. Frank Hvams optræden er lun, lystbetonet og legende – en blanding af pjat og kritisk distance, krydret med en veludviklet sans for egen idioti. Frank Hvam har desuden gjort en fantastisk figur som konferencier og vært ved flere lejligheder, hvor hans unikke tilgang og humor har sat en positiv og mindeværdig præg på begivenhederne.

Du skal booke Frank Hvam fordi…

Med Frank får du ikke bare en komiker – du får en oplevelse, der rækker ud over scenen og efterlader dit publikum med indsigter, diskussioner og et varigt smil.

Selvom Frank Hvam ofte associeres med tåkrummende humor, er han ikke kun en humorist; han er en dygtig samfundsobservatør. Hans skarpe og ofte skæve blik på politiske emner som miljø, klima og samfundsdebatter giver en unik dimension til hans shows. Han formår at få folk til at grine, mens de samtidig tænker over vigtige spørgsmål. Derfor er han det perfekte valg for enhver, hvor han med sikker hånd leverer et show fyldt med hjertegribende latter og indsigter, der giver publikum noget at tale om resten af aftenen.

 

Ja, Frank Hvam har rent faktisk læst til dyrelæge. Men det blev i stedet teaterlinjen, der vandt hans hjerte og gennem årene, har Frank indtaget scenen som et sandt multitalent, der har fået os til at grine, reflektere og elske dansk humor. Hans imponerende karriere spænder over flere facetter af comedy. Han har steppet over de skrå brædder som stand-up komiker, brillerede som manuskriftforfatter på flere film og serier, samt spillet sig direkte ind i danskernes hjerte som skuespiller.

Frank Hvam brillerede første gang på skærmen i 1999, da han sammen med makkeren Casper Christensen og Lasse Rimmer, blev inviteret ind til at lave Casper og Mandrilaftalen på DR2. Ikke længe efter dette slog de igen pjalterne sammen og var nogle af hovedhjernene bag den succesfulde sitcom Langt fra Las Vegas(2001-2005).

Frank hvam blev for alvor en national skat på underholdningsscenen, da han og Casper Christensen skabte tv-hittet KLOVN, der kan prale af hele 9 sæsoner. Her spiller han den ikoniske rolle som Frank, der med sin småborgerlighed og urimmelige eskapader, fik hele Danmark til at vride sig i latter, forargelse, skam og nok også med lidt sympati for den dumdristige karakter. Udover tv-sensationen blev det ligeledes til tre filmhit; Klovn The Movie(2010), Klovn Forever(2015), og den seneste perle i rækken, Klovn The Final (2020).

Dog han har ikke kun været et ansigt på skærmen, men har lige så vel nydt tiden foran sit publikum på de danske standup scener, hvor han allerede i 1999 begyndte sin gang. Det har siden resulteret i flere one-man shows som Frank Hvam Live 09(2009-2010) og Upassende(2014). I 2019 tog han landet med storm sammen med Mick Øgendahl i showet Det Gode Selskab.

Hvam og Øgendahl – Det gode selskab (2019), stand-up comedy tur med Mick Øgendahl
Upassende (2014), et klassisk stand-up show om det lange parforhold i al sin skønhed og rædsel.
Casper & Frank – Nu som mennesker (2011-2012), two-man stand-up show med kollega og ven Casper Christensen.
Frank Hvam LIVE09 (2009-2010), Franks første one-man show.

Serier og TV:
Klovn – Sæson 9, (2022), TV2 og TV2 Play.
Frank Hvam: Make Badminton great again (2022), DR1
Klovn – Sæson 8, (2021), TV2 og TV2 Play.
Klovn – Sæson 7, (2018), TV2 og TV2 Play.
Klovn (2005-2009), De første 6 sæsoner og 60 afsnit kørte som sitcom på på TV2 Zulu.
Zulu Royal (2004), TV2 Zulu
Langt fra Las Vegas (2001-2003), Vandt TV Prisens ’Årets Comedy’ i både 2002 og 2003
Casper og Mandrilaftalen (1999), Skelsættende satireprogram sendt på DR2

Film:
Klovn The Final (2020, En sidste efterfølger til Klovn-serien og filmene Klovn Forever og Klovn The Movie.
Dan Dream (2017), En gruppe excentriske mænd i 80’erne opfinder en elbil. Filmen er skrevet og spillet sammen med Casper Christensen.
Klovn Forever (2015), Eftertragtet efterfølger til Klovn The Movie.
Klovn The Movie (2010), Storsælgende filmatisering af serien af sammen navn.

Forespørg booking på

Frank Hvam

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel