Vittig & skarp

Martin Nørgaard

En komiker, der mestrer kunsten at spejle verden med humor og indsigt.

Martin Nørgaard
Book forespørgsel

Martin kan bl.a. bookes til:

  • Comedy
  • Vært / Konferencier
  • Talks / Debat

Booking af Martin Nørgaard

Martin Nørgaard debuterede på den danske comedy scene allerede som 18 årig. Sidenhen har han slået sit navn godt og grundigt fast, og han har i dag etableret sig som et af de største navne på den danske stand-up-scene. Martin Nørgaard er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom i sin humor og sine indslag, hvilket har givet ham stor anerkendelse i løbet af hans karriere.

Du skal booke Martin Nørgaard fordi…

at han altid leverer en professionel men humorfyldt oplevelse, hvor publikum altid bliver en del af festen. Han er ikke bare sjov – han er unik, og hans timing er altid spot on. Det bedste ved det hele er, at han altid er helt ærlig i sin humor.

Martin var på alles læber allerede tilbage i 2013, hvor han blev nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla, og i 2014 gik han hele vejen og snuppede prisen hjem. Hans første one-man show blev udgivet i 2017 under titlen net, og showet kredsede om alt det, som ifølge Martin Nørgaard var galt med verden – eller måske snarere alt det, som var galt med Martin selv. Showet var personligt, ærligt og frem for alt vanvittigt morsomt. Det var netop med dette show, at Martin Nørgaard virkelig trådte ud over scenekanten og cementerede sit navn som en dygtig dansk stand-up komiker – og den dygtighed har han ikke lagt bag sig.

Udover Indebrændt (2017) og hans andet succesfulde one-man show, Hygge, som han turnerede med i 2019, kender du også Martin Nørgaard fra satireprogrammet Nørgaards Netfix på TV2 Zulu. Her fokuserer han på vores liv på de sociale medier og bruger humor, satire og skarpe pointer til at lave sjov med alt det, vi alle elsker at hade ved internettet. Programmet kan prale af hele 4 sæsoner i perioden 2014-2016.

Derudover har han været aktuel med En slags nyheder (2021), som blev sendt på TV2 Zulu. Denne gang sammen med sin kollega og kone, Sofie Flykt. Sammen gennemgår de alt det, vi har grinet af, talt om og undret os over i løbet af ugen, og du kan helt sikkert regne med, at få dig et godt grin. Martin Nørgaard er også aktiv sammen med sin kone, Sofie Flykt, i deres podcast Det Værste Par. I 2022 var Martin Nørgaard en del af programmet Fuhlendorff og de skøre riddere, hvor han, sammen med kollegaen Natasha Brock, blev udsendt af Christian Fuhlendorff på en mission for at finde ud af, hvad der er galt med borgmesteren i en fantasy middelalderby.

Han er ligeledes tekstforfatter på den populære satire serie, Tæt på sandheden – Hvor Jonathan Spang bringer dig helt tæt på sandheden.

Turnéer med Martin Nørgaard

Videointerview

Forespørg booking på

Martin Nørgaard

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel