Ung komiker med kæmpe erfaring

Victor Lander

Victor Lander! Hvad kan man sige om manden? Ja.. hvad kan man ikke sige om manden? Trods hans unge alder, har han bevæget sig inde for flere aspekter af comedy verdenen, hvilket har givet ham stor forståelse for håndværket. Victor er en stærk formidler – og så er han selvfølgelig hylende morsom.

Victor Lander
Book forespørgsel

Victor kan bl.a. bookes til:

  • Comedy
  • Vært / Konferencier
  • Talks / Debat
  • Victor optræder også på engelskOptræder på engelsk

Booking af Victor Lander

Victor Lander er komiker, der trods sin unge alder, allerede har udviklet sin egen unikke stil og tilgang til hans comedy. Han gjorde sin debut som 13-årig, og det var tydeligt for alle, at den danske stand-up scene havde fået et nyt, livligt talent. Som andre TV-værter & sjove personligheder, startede Victor sin tv-karriere med at lave børnefjernsyn, og familierne gunst blev for alvor vundet, da han i sin rolle, som den sjove og elskværdige vært på Lego Masters tog Danmark med storm.

Med sin ungdommelige energi og helt oprigtige glæde bringer Victor en helt særlig vibe til stand-up scenen. Hans besidder en alsidighed, der giver ham evnen til at underholde alle typer af mennesker og målgrupper. Victor Lander besidder en solid forståelse for comedyhåndværket, og har begejstret sit publikum som deltager og vinder af tv-succesen Stormester i 2020. Han har også vist sin stand-up på tv-skærmen ved at deltage i Zulu Comedy Galla (2014 & 2022) samt ved at være vært for Zulu Open Mic (2021). Derudover har han fået danskerne til at grine i utallige panel- og comedy-programmer på fjernsynet.

I efteråret 2022 tog han endnu engang sin karriere til nye højder. Her tournérede han rundt med sit andet one-man show Weekend, der spillede for udsolgte sale i hele Danmark. Et fuldkomment og ærligt show om komikerens opvækst og liv.

Hvis du leder efter en nærværende og sindsygt morsom forestilling til din firmafest, fødselsdag, bryllup eller anden begivenhed, så er Victor Lander din mand. Han garanterer god underholdning!

Du skal booke Victor Lander fordi…

at du her får en ung komiker i fuld udvikling – men som samtidig besidder en kæmpe forståelse for håndværket. Victors lange lemmer og knivskarpe jokes, er altid en sikker vinder. Han er oplagt at booke, hvis du ønsker et nærværende og ikke mindst f***ing sjovt show til din firmafest, fødselsdag, bryllup m.m.

Drømmer du, dine børn eller kollegaer, om at være den ultimative legoklodsbygger og måske blive den ultimative klodsmajor? Nu er muligheden her! Victor Lander og tidligere finalister fra LEGO Masters Danmark tager klodserne på ryggen og drager ud på bestilling.

I løbet af en dag, typisk cirka 2 timer, kan du og dine børn/kollegaer nyde sjove udfordringer og byggerådgivning fra nogle af Danmarks bedste legoklods-byggere. Værten, komikeren og LEGO Masters-værten Victor Lander, sørger for en underholdende atmosfære. Den sanselige byggeoplevelse er den perfekte underholdning, når der skal bygges bro på tværs af generationerne. “KLODS-BYGGERE ON TOUR” garanterer en oplevelse uden tabere – kun vindere, der bygger bro mellem sjov og leg.

Hvad angår materialer, er arrangøren ansvarlig for leje af klodser. Vi anbefaler blandede systemkasser (15 kg pr. kasse), der er dækkende for 6-8 personer. Her får du en god blanding af klassiske LEGO klodser, døre, vinduer, minifigurer, lidt Technic og meget mere. Hvis fri fantasi er på programmet, er dette den perfekte blanding.

LEGO-klodserne leveres på adressen, og der medfølger en returlabel. Klodsleje kan arrangeres via firmaet Brickworks på dette link: brickworks.dk/home/udlejning/. Vi opfordrer til at bestille klodserne 3-4 uger før arrangementet.

Arrangøren sørger også for, at der er opstillet borde til fordeling af LEGO klodser og byggeborde til det angivne antal deltagere. “KLODS-BYGGERE ON TOUR” er klar til at levere en uforglemmelig LEGO-oplevelse, hvor sjov og leg forenes på bedste vis.

Stormester – Vinder sæson Tv2 (2023) Med Sofie Linde, Annika Aakjær, Christian Fuhlendorff og Jonas Mogensen
Holdkaptajn i Huskestuen – TV2 Charlie (2023)
“Weekend” – Andet one-man show (2023)
LEGO MASTERS Tv2 (2021-2022)
Zulu Open Mic – deltager og vært Tv2 Play & Zulu (2021)
Zulu Comedy Galla Tv2 Play & Zulu (2014 & 2022)
Rollen som “Mads” i tv-serien PAN!K (2021)
Forza Majeure – Corona projekt (2020)
Stormester sæson 3 TV2(2020) Lise Baastrup, Victor Lander, Sarah Grünewald, Jesper Groth og Heino Hansen
“Victor Flygter Hjemmefra” – Første one-man show (2020)
Vært på SommerSummarum (2019)
Sikker og Søn – DR Ramasjang (2016-2018)

Videointerview

Forespørg booking på

Victor Lander

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel