Eventyrer og historiefortæller

Morten Kirckhoff

Morten Kirckhoff har vist sig som en fantastisk formidler gennem sin karriere. Hans evne til at fange publikums opmærksomhed og engagere dem i de historier, han deler, er bemærkelsesværdig. Uanset om det er gennem hans bøger, tv-programmer eller foredrag, formår han at tage seere og publikum med på en inspirerende rejse.

Morten Kirckhoff
Book forespørgsel

Morten kan bl.a. bookes til:

  • Foredrag
  • Vært / Konferencier
  • Talks / Debat
  • Morten optræder også på engelskOptræder på engelsk

Booking af Morten Kirckhoff

Morten Kirckhoff er en dansk eventyrer, foredragsholder, tv-vært og iværksætter, der har markeret sig som en alsidig og inspirerende skikkelse i dansk underholdning og forretningsverden. Kirckhoff begyndte sin karriere i reklamebranchen i 1999 og steg hurtigt i graderne. Fra 2001 til 2017 var han partner og kreativ direktør i reklamebureauet Advance, hvor han spillede en central rolle i at skabe succesen bag LEGO Bionicle-kampagnen. Men en dag tog han en drastisk beslutning og sagde sit job op..

Foruden sin succesfulde karriere inden for reklameverdenen, var Morten Kirckhoff en dedikeret eventyrer – også medlem af Eventyrernes Klub, en organisation bestående af eventyrlystne globetrottere og pionerer, der delte en brændende nysgerrighed og en kærlighed til at dele deres fortællinger. Morten valgte at følge hans indre eventyrer og drog ud i verden med sin gode ven og rejsemakker Jan Elhøj – og efterhånden blev rejseprogrammet Nul Stjerner til. Serien blev en succes, fordi den tilbød en alternativ måde at se verden på. Morten og Jan viste, at skønhed og historie kan findes selv i de mest uventede og forladte hjørner af verden. Deres eventyr i Nul Stjerner opfordrer seerne til at tænke anderledes, udforske det ukendte og værdsætte den skjulte skønhed i vores omgivelser. Lige nu er de aktuelle med Nul Stjerner – Det Store Rejseshow, hvor Elhøj og Kirckhoff inviterer på en unik rejse bag kulisserne på første parket til røverhistorier, gastronomiske oplevelser og alt det, du ikke så på TV.

Du kan ligeledes booke Elhøj & Kirckhoff til dit næste arrangement med foredraget der tager publikum bag om Nul Stjerner samt et foredrag om de to’s rejser til forladte steder rundt om i verden.

Du skal booke Morten Kirckhoff fordi…
at gennem sine egne eventyr og rejseoplevelser viser Morten, at det er muligt at frigøre sig fra hverdagens trummerum og normer for at følge ens inderste drømme. Gennem sine enestående eventyr og rejseoplevelser deler han sin personlige viden og opmuntrer med stor overbevisning andre til at tage risici, udfordre deres egne grænser og udforske nye perspektiver. Han formår at inspirere andre til at tænke stort, træde ud af vores daglige rutine og kaste sig ud i det ukendte – og så er han bare en helt igennem eminent formidler og historiefortæller.

VELO – De Danske Verdenscyklister (Sammen med Tore Grønne & Bjørn Harvig, 2022)
Det Smager Af Lort (Sammen med Nikolaj Kirk, 2021)
ILD – Eventyrlig Mad (2020)
Forladte Danske Steder (2020)
De Forladte Danske Hjem (2018)
Abandoned Vol. 1-4 (2011-2017)
TV:

2022: Nul Julestjerner – Sæson 5 – DR2
2022: Jagten på Elefantordenen – DRTV
2022: På UFO jagt med Jan & Morten – DRTV
2022: Nul Stjerner – Sæson 4 – DR2
2021: Nul Stjerner – Sæson 3 – DR2
2020: Nul stjerner – Sæson 2 – DR2
2019: Nul stjerner – Sæson 1 – DR2
2012: Alt Forladt – DR2

Foredrag med Morten Kirckhoff

Morten Kirckhoffs foredrag om mod handler om at udforske og forstå den uundgåelige længsel, mange af os mennesker har for at være mere modige i vores liv. Mod er ikke bare for dem, der bestiger bjerge eller krydser verdenshave; det er nøglen til personlig vækst, kreativitet og den banebrydende innovation, uanset om det er i en virksomhed eller som individ. Vi fødes med en medfødt modighed, en dyb trang til at udforske og et evigt “hvorfor” på læberne, når vi er børn. Men hvorfor synes det, at modet forsvinder eller bliver begrænset, når vi bliver ældre?

Mortens foredrag er en personlig refleksion over, hvor lidt der egentlig skal til for at vække det tabte mod til live. Det er en rejse ind i de skjulte hjørner af vores sind og vores liv, hvor modet ofte sover, men hvor det også kan vækkes til live. Morten udforsker, hvordan vi kan finde kimen til at få vores mod til at vokse igen, og løfter sløret for, at svaret ikke altid er at finde, hvor du tror.

Dette foredrag vil udfordre dine opfattelser af mod og inspirere dig til at genopdage din indre styrke. Det er en invitation til at tage modet til dig og tage handling på dine drømme og ønsker. Når du genfinder din tapperhed, åbnes døren til en verden af glæde, kreativitet og en utrolig udvidelse af muligheder, der kan forme dit liv og ændre verden omkring dig. Så lad Morten Kirckhoff guide dig til at finde modet til at blomstre og udfolde dit fulde potentiale.

Foredraget læner sig op ad Mortens kommende bog.

Perfekt til Gå-hjem møder, inspiration i ledelsesgrupper, skoler eller i foreninger.
Varighed: 60 min.

Videointerview

Forespørg booking på

Morten Kirckhoff

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel