Underholder og børnefavorit

Mille Gori (Motor Mille)

Mille Gori er en kreativ tv-vært og forfatter, der brænder for børns rettigheder og bæredygtighed. Hendes alter ego, Motor Mille, er en kendt figur på Ramasjang, der inspirerer og underholder børn med sin farverige personlighed og fantasifulde eventyr.

Mille Gori (Motor Mille)
Book forespørgsel

Mille kan bl.a. bookes til:

  • Talks / Debat
  • Underholdning
  • Oplæsning for børn
  • Meet and greet

Booking af Mille Gori (Motor Mille)

Egentlig hedder hun Mille Gori, men når hun fletter sit hår og ifører sig buksedragt og pilotbriller, bliver hun på magisk vis til Motor Mille. Siden opfindelsen af Motor Mille i 2013 har Mille Gori haft en imponerende karriere. Udover at være en kendt tv-personlighed har hun udgivet børnebøger, instrueret cirkusforestillinger og været involveret i flere tv-udsendelser.

Motor Mille er i dag et velkendt ansigt for stort set alle danske børn. Hendes karakter er blevet en fast del af Ramasjang-universet, og børnene er blevet fortrolige med den seje pige med de karakteristiske lyse fletninger. De har haft fornøjelsen af at følge hendes eventyr i programmer som Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun deler sin kærlighed til dans med de unge seere. Mille Gori og hendes skabelse, Motor Mille, har på imponerende vis formået at skabe en vedvarende og værdifuld tilstedeværelse i børnenes underholdningsverden.

Mille Gori er en alsidig og kreativ person med mange talenter. Hun er uddannet danser og arbejder som tv-vært og forfatter. Hendes kreativitet kender ingen grænser, og hun bruger sin personlighed til at gøre en forskel, især for børn. Mille er også ambassadør for SOS Børnebyerne og WWF, og hun værdsætter diversitet og bæredygtighed. Udover sit arbejde som iværksætter tror Mille på at følge sine drømme og inspirere andre til at gøre det samme. Hun deler sin viden med både børn og voksne og opmuntrer til leg, læring og samtale.

‘Cirkus Summarum‘ (2019…)
‘Monster Busters‘ (2019), Serie på DR
‘Motor Mille og Børnebanden’ (2019..), Serie på DR
‘Motor Mille på maskintur’ (2019), Serie på DR og bog (bogen er fra 2018)
‘Motor Mille på cirkustur’ (2019), Serie på DR
‘Motor Mille og uniformerne’ (2019), Serie på DR
‘Ramasjang Club’ (2017), Serie på DR

Øen – Discovery (2023)
Korpset – Tv2 (2022)
Jaget Vildt – Discovery (2021)
Den vildest danser – Dommer – TV2 (2020)

Videointerview

Forespørg booking på

Mille Gori (Motor Mille)

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel