Manipulationsekspert & showmand

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe tager underholdning til et nyt og spændende niveau, når han som Danmarks førende mentalist og psykologiske manipulator trækker publikum med ind i et fantastisk univers, og nu kan du opleve ham på helt nært hold.

Jan Hellesøe
Book forespørgsel

Jan kan bl.a. bookes til:

  • Underholdning
  • Jan optræder også på engelskOptræder på engelsk

Booking af Jan Hellesøe

Jan Hellesøe er kendt som Danmarks førende Mentalist, illusionist og psykologiske manipulator – men først og fremmest er han kendt for hans afslappede og imødekommende natur. Jan vil altid møde sit publikum i øjenhøjde, og trods det måske kan virke en smule skræmmende, at der bliver “fucket” lidt med ens hjerne, så vil Jan altid sit publikum det bedste. Et show med Jan Hellesøe handler om at inspirere publikum til at se sig selv, deres medmennesker og verden omkring dem på en ny måde. Formålet er at udfordre og forbløffe folk, samtidig med at de bliver underholdt. Ved at placere publikum i centrum formår Jan at levere underholdning, der både udfordrer og oplyser.

Efter mere end 25 år i branchen og optrædener på verdensplan, herunder et ophold i hjertet af underholdningsverdenen i Las Vegas og Hollywood, har Jan Hellesøe opnået en uovertruffen ekspertise inden for psykologisk manipulation. Han er en sand mester i sit felt og behersker alle facetter af det med udsøgt dygtighed.

​Det var i DR3-programmet Fuckr med dn hjrne​, manipulationseksperten ​for alvor​ ​blev kendt i den brede befolkning. ​Senest har vi mødt ham i I Hjernen på Stjernen som er et alternativt portræt program hvor Jan sammen og tv-værten Josefine Høgh portrætterer fem kendte stjerner ved hjælp af dybe samtaler og psykologisk manipulation.

Du skal booke Jan Hellesøe fordi…

at du, ud over at blive fantastisk underholdt, vil opleve hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Og så for du selskabet af en helt igennem herlig mand, der trods hans alvorlige miner, faktisk er rigtig sjov. Om det er til din julefrokost, firmafest eller noget helt tredje, er der garanti for at blive forundret og så forbløffet​,​ at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

I en alder af 14 år oplevede Jan noget, der ville forme resten af hans liv. Den generte teenagedreng fra Sønderborg købte en lille æske, som havde magien til at få en mønt til at forsvinde. Når han udførte dette trylletrick for folk, forsvandt hans egen generthed som ved et trylleslag. Pludselig var det ikke længere Jan, der var i centrum, men snarere det forsvindende nummer. Det var her, grundstenen til Jans karriere blev lagt.

I sin ungdom forlod han sin hjemby og begav sig til Las Vegas og Hollywood, hvor han udviklede og forfine sine færdigheder inden for hypnose og manipulation. Efter nogle år vendte han tilbage til Danmark og slog sig ned i København. I 2013 optrådte han i en virksomhed, hvor en tilfældig tv-producent var til stede i publikum. Denne tv-producent tilbød ham sit eget tv-program, under forudsætning af at han kunne optræde foran kameraet. Det var en udfordring, som Jan gerne tog imod.

Denne mulighed ledte til adskillige sæsoner af programmerne Fuckr med dn hjrne og Manipulator, en julekalender og adskillige særprogrammer. Jan har også turneret med shows som Forført og 2 hjerner 1 show, hvor han delte scenen med hjerneforskeren Peter Lund Madsen. Trods at Jan Hellesøe nu har været i branchen i mere end 25, brænder hans ild for at give publikum en fed oplevelse stadig lige så stærkt.

Tournéer & shows

Et foredrag – Tourné (2024)
Forudsigelser – Tourné (2022-2023)
Onlineshowet – Derhjemme – Live (2021), One-man show
Rygestop (2021-2022) – Live på Facebook
Hjernemassage (2020), DR.dk
Forført (2019-2020), one-man show
2 hjerner – 1 show (2018), show med Peter Lund Madsen om den menneskelige hjerne
Manipulation (2015), One-man show
K.H. Prinsgemalens 80-års fødselsdag (2014), tv-program på DR1
Fuckr med dn hjrne – Live (2014), One-man show
TV

I hjernen på på Stjernen Tv-program på DR1 med Mads Langer, Jacob Risgaard, Annika Aakjær, Remee og Søs Egelind (2022-2023)
Manipulator (2018), med Anne Glad – tv-program på DR1
Hypnodating (2018), tv-program på DR3
Det perfekte kup (2018), tv-program på DR1
Fuckr med dn hjrne (2018), tv-program på DR3
Fuckr med døden (2014), tv-program på DR3

Foredrag med Jan Hellesøe

Oplev et eksklusivt foredrag med Jan Hellesøe, hvor han træder frem fra kulissen for at dele sine dybtgående indsigter efter års erfaring med at forstå og påvirke mennesker. Gennem årtier med at fascinere og påvirke danske sind har Hellesøe samlet en skattekiste af viden, som han nu vil dele med jer og jeres virksomhed.

Dette foredrag vil ikke kun underholde med psykologiske manipulationer, men også udfordre og berige jeres medarbejdere. Hellesøe vil tage jer med på en fascinerende rejse ind i sindet, hvor I vil få ny indsigt i jeres kunders, kollegaers og jeres egne adfærdsmønstre.

Vær med til at styrke jeres teams evne til at forstå og kommunikere effektivt med alle typer af mennesker. Oplev dette unikke arrangement, og oplev, hvordan Jan Hellesøe kan løfte jeres virksomhed til nye højder ved at forbedre jeres kendskab til mennesker

Videointerview

Forespørg booking på

Jan Hellesøe

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel