Dansk stand-ups drøvtygger

Jonas Mogensen

Komik med ærlighed, afslappethed og en skarp nordjysk kant. Jonas Mogensen er en komiker og historiefortæller i verdensklasse. Han er lige nu aktuel med sit første one-man show – Trummerum. Tourplan findes længere nede på siden.

Jonas Mogensen
Book forespørgsel

Jonas kan bl.a. bookes til:

  • Comedy
  • Talks / Debat

Booking af Jonas Mogensen

Jonas Mogensen er en ekstremt morsom og unik komiker med sin helt egen afslappede stil. Ved Comedy Aid 2018 blev han præsenteret som “dansk standups drøvtygger,” og det er ikke uden grund.

Hans tilgang til comedy er som at tage en slapper med en gammel ven. Han er en sindig historiefortæller, der har en fantastisk evne til at male levende billeder med sine ord. Med Jonas på scenen, griner du ikke kun af hans jokes – du bliver revet med i hans detaljerede fortællinger, uanset om de handler om at afkalke en vandlås eller at påkøre et rådyr i mosen.

Selvom han stolt bærer sin nordjyske baggrund med sig, er hans humor universel og appellerer til mennesker i hele landet. Jonas formår altid at underholde folk fra alle livets hjørner med sin helt egen afslappede og jordnære tilgang til komik.

Du skal booke Jonas Mogensen fordi…
at han med sin nordjyske og jordnære charme, altid formår at skabe en brandgod stemning, hvor publikum kan give slip og bare grine af hverdagens problemer – der jo egentlig ofte fylder mere, end hvad vi tør indrømme. Når han træder op på scenen, trækker han publikum ind i egne oplevelser og observationer, og det føles næsten som om, man er med ham på rejsen – lige fra kattebegravelse til hvordan man vinder mandelgaven.

Jonas Mogensen gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris, og året efter satte streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Sidenhen har han været fast inventar på Comedy Aid, været en del af Zulu Comedy Festival Standupshowet, som blev vist live på TV 2 Zulu og optrådt i programmet Standup uden grænser, som blev vist på Comedy Central.

Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne Grand Danois på TV2, og Er Vi Der Ikke Snart? på TV 2 Zulu. Sidstnævnte skabte han selv sammen med makkeren Kasper Gross.

Både komedie og skuespil er noget, som Jonas Mogensen gør sig bemærket i. I årene 2019 til 2022 både skrev og medvirkede han i tre sæsoner af den populære serie Minkavlerne på TV2, der netop er et eksempel på hans nordjyske humor.

Derudover deltog og vandt han i 2021 i den femte sæson af TV2-programmet Stormester, hvor seerne oplevede ham løse opgaverne med sin jyske charme og finurlige kreativitet. Han er derudover aktuel i ‘Stormesters’ vinder sæson 2023, hvor han sammen med Christian Fuhlendorff, Sofie Linde, Victor Lander og Annika Aakjær, endnu en gang byder på rendyrket underholdning.

Videointerview

Forespørg booking på

Jonas Mogensen

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel