Højenergisk og talentfuld komiker

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl regnes som en af de mest talentfulde personligheder inden for underholdningsbranchen i Danmark. Udover hans excentriske ansigtsudtryk og livlige armbevægelser, er Mick kendt for at være disciplineret, dybt indsigtfuld og selvfølgelig møghamrende morsom. Mick er lige nu aktuel med sit nye one-man show Bad Boy. Tourplanen findes længere nede på siden.

Mick Øgendahl
Book forespørgsel

Mick kan bl.a. bookes til:

  • Comedy

Booking af Mick Øgendahl

Mick Øgendahl er efterhånden kendt som en uomtvistelig rockstjerne inden for dansk stand-up.
Han har været frontløber i comedy-verden i flere årtier, men hans shows leverer altid en energi og vitalitet, der er lige så frisk, som ved hans første optræden på de skrå brædder. Med sit unikke og sprudlende kropssprog samt en alsidig humor, formår Mick altid at omfavne et bredt publikum, der sikrer en uforglemmelig og underholdende oplevelse for alle. Der findes ingen emner, som ikke kan omdannes til komiske guldøjeblikke, når Mick træder ind på scenen.

Du skal booke Mick Øgendahl fordi…

… at han med sin ikoniske stil og nærvær med garanti leverer et fantastisk show, uanset om det er til en firmafest, julefrokost eller noget helt tredje.

Mick Øgendahl er Comedy scenens alt-mulig-mand, der i flere år har bevist, at han kan bevæge sig succesfuldt rundt i alle afkroge af underholdningsverden. Uanset om det drejer sig om skuespil og manuskriptforfatterskab på tv-serier som Minkavlerne (2019-) og Tomgang (2013-2015), film som Blå Mænd (2008) og Alle for filmene eller de store scener landet over med hans imponerende række af one-man shows.

Hans CV inkluderer ikke færre end 8 one-man shows, herunder hans seneste triumf Jul og Nytår (2022), der spillede for udsolgte sale i hele Danmark. Derudover kan man tilføje et hav af teaterforestillinger, film og tv-udsendelser til hans imponerende repertoire. Mick Øgendahls lange og alsidige karriere har indbragt ham adskillige priser og nomineringer. Men som en ægte mand af folket, forbliver han ydmyg og forankret i sin passion for at levere shows i øjenhøjde med det danske folk. Som han selv siger: “Det er ligegyldigt. Den ægte anerkendelse kommer fra publikum… resten kan de stikke skråt op.”

Hans glæde for at kigge sit publikum i øjenene resulterer derfor også, endnu en gang, i et spritnyt one-man show. Med showet Bad Boy inviteres hele Danmark i 2024-2025 ind i den garvede komikers indsigtsfulde, gakkede og ikke mindst sjove univers.

Serier og TV:
Minkavlerne, (2019-) manuskriptforfatter og instruktør
SUNDAY, (2019-) Instruktør
Øgendahl og de store forfattere, (2018) DR1, vært
Tomgang’ (2013-2016), TV2 Zulu, skuespiller og manuskriptforfatter
Hvor fanden er Herning? (2009), skuespiller
Tak for i aften (2007), sketchshow på TV2 Zulu med Rune Klan

Film:
Alle For Fire (2022), skuespiller og manuskriptforfatter
Alle For Tre (2017), skuespiller og manuskriptforfatter
Alle For To (2013), skuespiller og manuskriptforfatter
Alle For Én (2011), skuespiller og manuskriptforfatter
Blå Mænd (2008), skuespiller og manuskriptforfatter

Bad Boy (2024-2025)
Jul og Nytår(2022)
Nytårsknald, der nu hedder Fut i foråret (2022), one-man show
Hvam og Øgendahl – Det gode selskab, (2019), Stand-up comedy tour med Frank Hvam
FEST (2016-2017), one-man show
SPAS (2012), one-man show
Propaganda (2010), one-man show
UNDSKYLD! (2006), one-man show
Tåfræser (2004), one-man show
Micktricks (2000), one-man show

Komikeren Mick Øgendahl har altid været drevet af en vilje til at gå egne veje. Et eksempel på dette er, hvordan filmen Blå Mænd (2008) så dagens lys, udelukkende drevet af ren passion og begejstring i samarbejde med Rasmus Heide. Derudover blev parløbet med kollegaen Rune Klan i Tak for i aften (2007) til virkelighed, da Klan og Øgendahl nægtede at acceptere, at sketch-showgenren var død, og derfor genopfandt den med stor succes.

I 2018 kastede den erfarne komiker sig atter ud i en ny genre. Denne gang var han vært på en debatskabende programrække på DR1 om 12 af Danmarks største forfattere.
I 2019 turnerede Mick landevejene tynde sammen med Frank Hvam i deres fælles tourné Det Gode Selskab.

Videointerview

Forespørg booking på

Mick Øgendahl

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel