Natasha Brock

Natasha Brock er en komiker fuld af smil og med et dejligt forfriskende grin. Hun er ærlig, selvironisk og ikke mindst hylende morsom.

Natasha Brock
Book forespørgsel

Natasha kan bl.a. bookes til:

  • Comedy

Booking af Natasha Brock

Natasha Brock har en unik tilgang til at udforske emner, som de fleste kan forholde sig til, men hendes perspektiv er ofte overraskende og anderledes end forventet. Sikkert er det dog, at man altid lærer noget, mens man griner!

Med et ærligt take på dagligdagen, og med udgangspunkt i alt fra personlige anekdoter og ligegyldige oplevelser, til historiske facts – formår Natasha at præsentere et intelligent og underholdende syn på tilværelsen. Hendes unikke komik får publikum til at se hverdagen og livet generelt fra en ny og frisk vinkel.

Du skal booke Natasha fordi…

at hendes særlige talent ligger i hendes evne til at balancere selvironi og ærlighed. Natasha Brock skaber altid en personlig og nærværende oplevelse for publikum, der kan være sikker på at blive efterladt i godt humør, og med en trang til at opleve mere!

TV
Stormester, sæson 8, 2024 med Puk Elgård, Tobias Dybvad, Carsten Eskelund og Mathias Helt
LOL- Den der ler sidst, sæson 1, 2023 med Tobias Dybvad, Martin Brygmann, Mahamad Habane, Sofie Jo Kaufmanas, Eva Jin, Søs Egelind, Jesper Ole Feit Andersen, Rasmus Boetoft og Nikolaj Stockhom
Forræder, sæson 1, 2023
Vild med dans 2022

Soloshow
Ha’ det godt i Natashaland 2022/23
Psyclus, foråret 2019

Andre optrædener
Grin til Gavn 2021
Comedy Aid 2018
Tour med Linda Ps Talk and show efterår 2018
Vært på rød løber til Zulu Comedy Galla 2017/18
MIS-TANKER 2017
Comedy Fight Club Live 2017
Finalist i DM i stand up 2017

Forespørg booking på

Natasha Brock

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel