Torben Chris

Komikeren Torben Chris startede sin karriere på en lokal festival i Jylland tilbage i 2003. Siden kastede han sig ud i og gennemførte læreruddannelsen, men vendte hurtigt tilbage til standup. I den forbindelse opnåede han i 2006 en 3. plads ved DM i Standup. Hans karriere tog for alvor fart, da han sammen med kollegaen […]

Torben Chris
Book forespørgsel

Torben kan bl.a. bookes til:

  • Comedy

Booking af Torben Chris

Komikeren Torben Chris startede sin karriere på en lokal festival i Jylland tilbage i 2003. Siden kastede han sig ud i og gennemførte læreruddannelsen, men vendte hurtigt tilbage til standup. I den forbindelse opnåede han i 2006 en 3. plads ved DM i Standup. Hans karriere tog for alvor fart, da han sammen med kollegaen Thomas Hartmann udviklede showet ”Mens’ Room”, der er fortsat ad tre omgange og har fået folk til at grine landet over. Den selvironiske humor slår aldrig fejl hos danskerne, når Torben Chris tager sine jokes lige til og en anelse over grænsen. For at opleve dette live, kan du booke Torben Chris gennem Microphone Entertainment.

’Fuhlendorff og de skøre riddere’ (2022), Program af Christian Fuhlendorff på TV2 Zulu
‘Torben Chris’ ABC’ (2019), Oneman show
’Begravelse for begyndere’ (2019), Program på DR2
’Torben Chris rydder op’ (2018), Program på DR2, der tager forskellige tematikker op
‘Rage against the Mainstream’ (2018), Show med Michael Schøt, Martin Nørgaard og Morten Wichmann
’Giver det mening ifølge Torben Chris’ (2016), Program på TV2 Zulu
‘Mens Room’ (2011-2017), Show med Thomas Hartmann
’Comedy Aid’ (2011, 2012), Velgørenhedsshow, der indsamler til Kræftens Bekæmpelse
’Telia Comedy Tour’ (2007)
’Os fra tv’ (2006), Standup show med Linda P og Karsten Green

Torben Chris har medvirket i, og stået for, mange forskellige projekter i løbet af sin karriere. Flere af dem har han udført side om side med sin kollega og ven Thomas Hartmann, og de to har især fået meget opmærksomhed for standup-showet Mens’ Room, der er udkommet i tre sæsoner. I showet kaster de to komikere et humoristisk blik på de sider af kvinder, som mange mænd ryster på hovedet af. Det blev en kæmpe succes, der fortsat turnerer i hele landet. Torben Chris og Thomas Hartmann er dog ikke færdige med at underholde danskerne sammen. I 2022 udgav TV Syd nemlig et nyt program, der følger de to efter at være flyttet fra København til den jyske by Give. Her kommer de vidt omkring, når de undersøger alle de ting, der er fede ved at bo i Jylland. Kan du heller ikke få nok, kan du booke et show med Torben Chris nu.

Forespørg booking på

Torben Chris

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel