Klaus Mulbjerg

Erfaren og nærværende entertainer

Klaus Mulbjerg

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg (født 1975) har levet af at optræde for virksomheder og private i hele landet siden 1995 og er garant for charmerende magisk underholdning. Der er kort sagt tale om sjovt og tankevækkende trylleri, når Klaus Mulbjerg leverer et unikt show bestående af trylleri, tankelæsning og stand-up-komik. Klaus blander nemlig det […]

Klaus Mulbjerg
Book forespørgsel

Klaus kan bl.a. bookes til:

  • Underholdning
  • Trylleri
  • Klaus optræder også på engelskOptræder på engelsk

Booking af Klaus Mulbjerg

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg (født 1975) har levet af at optræde for virksomheder og private i hele landet siden 1995 og er garant for charmerende magisk underholdning.

Der er kort sagt tale om sjovt og tankevækkende trylleri, når Klaus Mulbjerg leverer et unikt show bestående af trylleri, tankelæsning og stand-up-komik. Klaus blander nemlig det bedste fra trylleriets verden med det bedste fra stand-up-komikkens verden.

Klaus Mulbjerg tryllebinder ikke kun folk på dansk. Han formår også at underholde folk med sin manipulation på engelsk. De spændende og magiske oplevelser begrænser sig derfor ikke til et dansk publikum. Klaus Mulbjerg sørger derimod for at fange opmærksomheden hos alle, også selvom noget af selskabet ikke taler dansk. Uanset om det er store eller mindre forsamlinger, kan publikum være sikre på at blive inddraget i en interaktiv og begavet optræden, der efterlader dem forbløffede og overraskede. Gennem manipulation bliver publikum draget ind i en helt anden verden, som skaber en atmosfære præget af spænding.

Mange komikere optræder ofte til større arrangementer. Klaus Mulbjerg tager dog ofte ud som entertainer til privatfester og andre mindre selskaber og skaber et show for gæsterne, der efterfølgende vil være et samtaleemne, der bliver husket længe. Det kan eksempelvis være, hvis du mangler et show til dit barns konfirmation eller til dit bryllup. Uanset hvilket arrangement det handler om, kan du være sikker på, at Klaus Mulbjerg leverer et underholdende og opsigtsvækkende show, der kombinerer spændende manipulation med humor.

Forespørg booking på

Klaus Mulbjerg

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel