Foredragsholdere

Book foredragsholder

Ønsker du et foredrag i din forening, virksomhed, på en uddannelse eller noget helt fjerde? Det er vigtigt at finde det rette match, når du ønsker et indsigtsfuldt foredrag, der kan skabe refleksion, motivation, eller blot en underholdende begivenhed. Vi har flere foredragsholdere hos Microphone Entertainment, bl.a. Anders Lund Madsen, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Michael Andersen. Forskelligheden af vores foredragsholdere gør at mange interessante og forskelligartede emner er i spil.

Humoristiske foredragsholdere

Selvom emnerne ofte er alvorlige har alle vores foredragsholdere stadig deres humoristiske baggrund med – så et fordrage til blive fortalt med humor og lune. Men det er ikke at forveksle med et stand-up show der er bygget om omkring en ”joke disciplin”. Et foredrag vil mere fungere som en underholdende og lærerig fortælling.
Er du i tvivl om hvilken artist, der er den korrekte til dit arrangement, så tøv ikke med at kontakte os på vores telefonnummer herunder. Vi vil altid tilbyde rådgivning, så der opstår det rette match. Du kan også klikke ind på artisterne og læse mere om deres foredrag.

Hos Microphone Entertainment tager vi et humoristisk dyk ned i arbejdslivets mange facetter. Vores foredragsholdere belyser emner som god (og dårlig) ledelse, samarbejde, forandring, trivsel på arbejdspladsen og meget mere. Vi griner af de udfordringer, digitaliseringen medfører. Fra de uendelige Zoom-opkald, hvor ingen kan finde ud af at slå mikrofonen til eller fra, til virkelige gidsels forhandlinger, hvor danske virksomheders data har været taget til fange.

Vores foredragsholdere tager et skridt tilbage og ser på den lettere side af sindets mysterier. Fra de daglige små neuroser vi alle bærer med os, til de humoristiske øjeblikke i terapien, der får os til at grine af os selv. Det er en varm, ærlig og ofte humoristisk rejse gennem den menneskelige psyke. Når der holdes foredrag om angst, depression, ordblindhed og mental sundhed.

Bæredygtighed kan være både en udfordring og en komisk rejse. Vores foredrag om bæredygtighed tager fat i de sjove sider ved vores forsøg på at gøre verden grønnere. Fra de selv-opløsende papsugerør i vores drinks, til spørgsmålet omkring Atomkraft i Danmark. Intet emne er for stort, eller for småt, når Anders Lund Madsen holder foredrag om klima, miljø, CSR, energi og bæredygtighed.

Verden er både vidunderlig og vanvittig på én og samme tid! Inspireret af programmet “Nul Stjerner”DR, tager vores foredrag dig med på en humoristisk tur gennem rejsens bizarre oplevelser. Kom med på en munter ekspedition og udforsk verdenens sjove kulturer når Jan Elhøj og Morten Kirckhoff holder foredrag om at rejse.

I en digital tidsalder, hvor selv din køleskabsmagnet kan være online, er der mere end nogensinde brug for at forstå cybersikkerhed. Men hvem sagde, at det kun skal være alvorligt? Træd ind i en verden, hvor IT-forbrugeren Anders Lund Madsen og data-gidselforhandler Michael Andersen gør cybersikkerhed sjovt! Fra de snedige psykologiske manipulationer hackere bruger til at forføre os, til hvordan cybersikkerhed faktisk kan styrke vores mentale velbefindende – disse to herrer leverer viden på en måde, som aldrig føles kedeligt.

Microphone Entertainment tilbyder flere erfarne foredragsholdere, der kan levere inspirerende og underholdende foredrag på engelsk. Uanset om det er for virksomhedsevents, konferencer eller uddannelsesmæssige formål, giver vores foredragsholdere en mulighed for at opleve dybdegående viden og inspiration på engelsk.