Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 51 55

Book stand-up / Comedy

Booking af stand-up komikere

Mangler du underholdning til din virksomheds næste sommerfest, din julefrokost eller måske som kickoff til et kursus for dine medarbejdere og ønsker du at booke en komiker? Så er Microphone Entertainment de helt rette at søge hjælp hos. Gennem os kan du nemlig booke Danmarks bedste stand up komikere til hele landet, så dit arrangement får en opløfter og bliver præget af glæde og en afslappet atmosfære! Stand-up er sceneunderholdning, hvor komikeren kun ved hjælp af sig selv, sine jokes og sin mikrofon giver publikum en sjov og underholdende oplevelse, der sætter skub i stemningen. Det kommer i mange formater, og komikere har vidt forskellige personligheder, så showet kan bookes efter den humor, der passer til dit selskab.

Disse komikere kan du booke gennem os:

Vi hos Microphone Entertainment hjælper vi dig med at booke en komiker, der gør dit arrangement mindeværdigt. Vi samarbejder med mange danske stand up komikere, som skaber latter blandt deltagerne. For eksempel følgende:

  • Den landskendte Mick Øgendahl, der med sin unikke mimik og sit finurlige kropssprog kan få alle til at grine, små som store. Han har en lang karriere bag sig med one man shows som PROPAGANDA og SPAS samt TV-succeserne ”Tak for i aften”, ”Blå mænd”, ”Alle for én”. Ved at booke Mick Øgendahl er man sikret et underholdende show, der rammer en bred målgruppe.
  • ”Klovn”-stjernen Frank Hvam. De fleste kender ham fra den kejtede rolle som Frank i den populære serie ”Klovn”, der har udviklet sig til flere film. Men Frank Hvam kan også stå på scenen, hvor han med en kombination af en tåkrummende og samtidig intellektuel humor får folk til at le.
  • En af de nyere stand up komikere på den danske scene er Mahamad Habane, som vi også samarbejder med. Han kom rigtigt frem, da han i 2017 nåede i finalen i DM i stand up. Mahamad er på kort tid blevet et kendt ansigt i Danmark og er derfor et friskt pust, der kan tilføje en god portion århusiansk charme til din fest.

Foruden de ovennævnte kan du også booke komikere som Christian Fuhlendorff, Geo, Dan Andersen og mange flere gennem os. Uanset hvad er du garanteret en sjov aften!

Book stand up til hele landet

Stand up er en sjov og anderledes måde at løsne op for stemningen til dit arrangement, så alle føler sig underholdt. Hos os er Danmark ikke for stort, så du kan få et stand up show, uanset om du bor på Lolland, København eller i Nordjylland. Hvis du har spørgsmål til booking af stand up komikere, er du velkommen til at kontakte os på 22 55 51 55 eller [email protected].

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15