Peter Werner

Peter Werner, vinder af DM I STAND-UP 2021! Siden sin debut på den danske stand-up scene i 2017 har Peter Werner stormet frem med hans hudløst ærlige, energiske og meget nærværende stil. Med Peter Werners store erfaring er der garanti for masser af sjov og solid underholdning, når den dygtige, indlevende og meget visuelle historiefortæller […]

Peter Werner
Book forespørgsel

Peter kan bl.a. bookes til:

  • Comedy

Booking af Peter Werner

Peter Werner, vinder af DM I STAND-UP 2021!

Siden sin debut på den danske stand-up scene i 2017 har Peter Werner stormet frem med hans hudløst ærlige, energiske og meget nærværende stil. Med Peter Werners store erfaring er der garanti for masser af sjov og solid underholdning, når den dygtige, indlevende og meget visuelle historiefortæller deler ud af sine erfaringer i livet.

Du skal booke Peter Werner fordi…

at han siden hans debut har vundet DM i stand-up i 2021, fået tildelt titlen som et af de nye håb inden for dansk stand-up i Zulu Comedy Galla og har optrådt og været medforfatter i flere TV2 programmer. Ligesom han har medvirket i nogle af landets mest hørte podcasts samt diverse radioprogrammer og mange andre ting.

Derudover har Peter Werner været enormt flittig på de danske landeveje, da han elsker at optræde – helt ind i hjertet. Han er dermed en hyppig gæst på alle landets Open Mic scener, ligesom han har rejst rundt med tomandsshowet TRÆLS og har varmet op for flere af Danmarks største komikere.
Glæd jer – det bliver sjovt!

DM i Stand-Up‘ (2021), Vinder, TV2 ZULU.
Zulu Open Mic med Christian Fuhlendorff‘ (2021), Stand-up, TV2 ZULU.
Lokalposten med Heino Hansen‘ (2021), Joke skriver, TV2 Play.
Phillip Devantier – GRINEBIDDER‘ (2021), Opvarmer, TV2 Play.
TRÆLS‘ (2019), Comedy Show m. Simon Væver, ZULU Comedy Festival.
ZULU Comedy Galla 2018‘ (2018), De Nye Håb, TV2 ZULU.

Forespørg booking på

Peter Werner

Udfyld formulararen med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel. Du er også velkommen til at ringe til Cecilie.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel