Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 51 55

Foredragsholdere

Book foredragsholder

Ønsker du et foredrag i din forening, virksomhed, på en uddannelse eller noget helt fjerde? Det er vigtigt at finde det rette match, når du ønsker et indsigtsfuldt foredrag, der kan skabe refleksion, motivation, eller blot en underholdende begivenhed.

Vi har flere foredragsholdere hos Microphone Entertainment, b.la. Anders Lund Madsen, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Michael Andersen.

Forskelligheden af vores foredragsholdere gør at mange interessante og forskelligartede emner er i spil.Du kan blandt andet høre om Christians Fuhlendorffs oplevelser med sin ordblindhed i foredraget ”Hvem gider tage den vej alle de andre tager?” hvor han blandt andet fortæller om skoletid på specialskole og om den modstand han stødte på, men også de gaver han fik i processen.

Dan Andersen fortæller i dette foredrag ”Lev med mørket – et opløftende foredrag om angst og depression” om sin turbulente tid med angst og depression, der i sidste ende førte til indlæggelse, samtidig med at skulle passe karrieren som komiker.

Anders Lund Madsen holder 2 forskellige foredrag;”Det kan ikke gå galt! om hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge Anders’ tre trin.

”Hvad som helst” Her er emnet giver af kunden. Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette. Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle. Derudover er Anders en formidabel vært eller moderator – og er ofte brugt til aktiviteter herunder blandt andet Folkemødet.

Michael Andersen er foredragsholder, forfatter, ledelsesfilosof og erhvervspsykologisk rådgiver, og er teoretikeren bag ledelsesfilosofien Compassionfokuseret Ledelse. Et foredrag af Michael Andersen tager afsæt i tre hovedtemaer:1) Arbejdsliv (5 forskellige foredrag herunder: compassionfokuseret ledelse, hvis samarbejde skal virke! High performance, Psykologisk tryghed er for alle! & Glem alt om god ledelse, du er og bliver en idiot!)

2) Cybersikkerhed (2 foredrag – herunder: Gidselforhandleren & Dine fjender på nettet)

3) Unges trivsel (2 foredrag herunder Tanker til de unge! & Hovedløst – mine forældre og jeg)

Humoristiske foredragsholdere

Selvom emnerne ofte er alvorlige har alle vores foredragsholdere stadig deres humoristiske  baggrund  med – så et fordrage til blive fortalt med humor og lune. Men det er ikke at forveksle med et stand-up show der er bygget om omkring en ”joke disciplin”. Et foredrag vil mere fungere som en underholdende og lærerig fortælling

Kontakt Microphone Entertainment

Er du i tvivl om hvilken artist, der er den korrekte til dit arrangement, så tøv ikke med at kontakte os på vores telefonnummer herunder. Vi vil altid tilbyde rådgivning, så der opstår det rette match.Du kan også klikke ind på artisterne og læse mere om deres foredrag.

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15