Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 51 55

Foredragsholdere

Book foredragsholder

Ønsker du et foredrag i din forening, virksomhed, på en uddannelse eller noget helt fjerde? Det er vigtigt at finde det rette match, når du ønsker et indsigtsfuldt foredrag, der kan skabe refleksion, motivation, eller blot en underholdende begivenhed.

Vi har flere foredragsholdere hos Microphone Entertainment, b.la. Anders Lund Madsen, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Michael Andersen.

Forskelligheden af vores foredragsholdere gør at mange interessante og forskelligartede emner er i spil.Du kan blandt andet høre om Christians Fuhlendorffs oplevelser med sin ordblindhed i foredraget ”Hvem gider tage den vej alle de andre tager?” hvor han blandt andet fortæller om skoletid på specialskole og om den modstand han stødte på, men også de gaver han fik i processen.

I Dan Andersen  foredrag  ”Lev med mørket – Lys på Livet  taler han med på en  opløftende, underholdende måde om seriøse emner og bruger komikken som fortælleform, så det bliver sjovt og vedkommende og bruger sin humor og sit talent til at formidle svære emner.  Han kan blandt andet tale om sin turbulente tid angst og depression, hvor han blev indlagt indlagt og samtidig med at skulle passe karrieren som komiker.
Dan taler også om hans kamp for at få børn, da han, pga. nedsat sædkvalitet, har måttet gennem fertilitetsbehandlinger.
Derudover taler  Dan Andersen om hvordan det har påvirket ham at have et Hørehandikap og går til daglig med høreapparat.

Anders Lund Madsen holder 2 forskellige foredrag;”Det kan ikke gå galt! om hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge Anders’ tre trin.

”Hvad som helst” Her er emnet giver af kunden. Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette. Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle. Derudover er Anders en formidabel vært eller moderator – og er ofte brugt til aktiviteter herunder blandt andet Folkemødet.

Michael Andersen  har den gennemgående røde tråd handler om psykologien og filosofien ved mennesker og relationer. Som han bruger   både indenfor ledelsesrådgivning på internationalt topniveau og når der skal ”data-gidselforhandles” med Rusland, Kina eller Nordkorea’s superhackere.
Michael taler altid i et let forståeligt sprog om svære emner.

Et foredrag af Michael Andersen tager afsæt i 2  hovedtemaer:

1) Cybersikkerhed
Michael Anders foredrag bookes bl.a til IT konferencer, når ansatte skal klædes på til IT-sikkerheds trusler i hverdagen, awarness træning og meget meget mere.   Han taler blandt andet om:
Gidselforhandleren – Mit liv i warroom – Kom med om bag dørene i en gidselforhandling
Dine fjender på nettet Udfordringer ifm. hackerangreb og om hemmelige undercover operationer
2) Arbejdsliv
Glem alt om god ledelse, du er og bliver en idiot!- Compassionfokuseret ledelse Ledelse når det skal flyttes fra teori til den virkelige verden – Der findes ikke god og dårlig ledelse – Gør op med lederudviklingsindustrien
Hvis samarbejde skal virke! Om nysgerrighed som samarbejdets vigtigste ingrediens

Cybersikkerhed for sjov

  • Anders Lund Madsen og Michael Andersen sammensat et interaktivt show, der på underholdende vis løfter fokus og interesse for cybersikkerhed. For hvilke metoder og psykologiske manipulationer bruger hackerne til at udnytte IT-forbrugerens forelskelse i informationsteknologien og hvordan kan IT-sikkerheden gøre os til mentalt sundere mennesker?

Humoristiske foredragsholdere

Selvom emnerne ofte er alvorlige har alle vores foredragsholdere stadig deres humoristiske  baggrund  med – så et fordrage til blive fortalt med humor og lune. Men det er ikke at forveksle med et stand-up show der er bygget om omkring en ”joke disciplin”. Et foredrag vil mere fungere som en underholdende og lærerig fortælling

Kontakt Microphone Entertainment

Er du i tvivl om hvilken artist, der er den korrekte til dit arrangement, så tøv ikke med at kontakte os på vores telefonnummer herunder. Vi vil altid tilbyde rådgivning, så der opstår det rette match.Du kan også klikke ind på artisterne og læse mere om deres foredrag.

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15