Aktuelle turneer og shows af Microphone

Jonas Mogensen – Trummerum – LIVE TOUR 2023

Jonas Mogensen er, efter 12 år i dansk stand-up, klar med sit første onemanshow. I efteråret 2023 kommer han rundt på de danske scener med sine observationer om dagligdagens trummerum.

Kom og grin med når Jonas Mogensen indtager landets scener med sin underspillet og fantasifulde stil. Standup skal opleves live!

SKÆRMTID med ComKean – LIVE TOUR 2023

Skærmtid er et begreb, som de fleste børn i dag kender til. Mange af dem bruger deres skærmtid på netop at se ComKeans videoer på YouTube. Men hvad ville der ske, hvis alles skærmtid en dag forsvandt? Også de voksnes! Det udforsker ComKean på scenen, hvor der spilles computer og musik samt laves sjov. Hele salen må hjælpe med at redde Skærmtid – ellers er det måske slut med YouTube?

Den Grå Side – LIVE TOUR 2023

Til Den Grå Side live inviteres publikum ind til en aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og en række af de skarpeste personligheder fra den danske underholdningsbranche, deler ud af de mest bemærkelsesværdige fortællinger fra de gamle “Ugens Rapport” blade.

FORUDSIGELSER AF JAN HELLESØE – LIVE TOUR 2022-2023

Oplev Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe live i udvalgte danske byer med sit nye show “Forudsigelser”.

Jan Hellesøe har kaldt showet for “FORUDSIGELSER” da der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne? (ud over næste uges lottotal). Er der noget du ikke ville vide, hvis man kunne forudsige det?

Glæd dig til en vidunderlig, mystisk og underfundig aften i selskab med en veloplagt showman og psykologisk Manipulator.

NUL STJERNER – DET STORE REJSESHOW

NUL STJERNER er navnet på Jan Elhøj og Morten Kirckhoffs nye show, der er baseret på virkelige rejseoplevelser.

Du kan allerede nu bestille billetter til showet!

Tidligere turneer og shows af Microphone

Øgendahl’s JUL & Øgendahl’s NYTÅR – LIVE TOUR 2022

Øgendahl’s JUL & Øgendahl’s NYTÅR handler sjovt nok om jul og nytår.

I første halvdel af showet zoomer Mick ud og ser på julen, dens traditioner og dens urimelige forventninger.

I anden halvdel af showet kigger Mick på årets sidste dag. En festdag dag, hvor gamle synder skal vaskes af og nye fortsæt tager deres begyndelse. Der hvor mange af os, vælger at hoppe ned fra en stol i en halvbrandert med et glas i hånden.

Mahamad Habane – Ham Der Komikeren

”Ham Der Komikeren” er titlen på Mahamad Habanes nye one man show som Microphone Entertainment turnéer med i foråret 2022.

“Ham Der Komikeren” er et show med sjov og positivisme. Med Mahamads altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktion og med hans knivskarpe jokes er du sikret en aften med komik på første klasse.

NÅR KATASTROFEN RAMMER – LIVE TOUR 2022

Et underholdende og oplysende show om alt det, der kan slå os ihjel – med gode råd og tips til, hvordan vi alligevel overlever.

Historiker og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg er en guldgrube af fakta, råd og anekdoter, og Anders Lund Madsen er bare virkelig meget nysgerrig (og en smule bekymret), når de to mænd for første gang optræder sammen på en scene i danmarkshistoriens første og største show om alt det, der kan gå galt.

Mick Øgendahls Nytårsknald – Fut i foråret, NYE DATOER

Julen er ovre. Duften af rødkål er lettet. Familien er plejet. Nu er det tid til at pleje sig selv. Glæd dig til en aften med Mick Øgendahl og gæster. Hvem gæsterne er forbliver en hemmelighed. Men det bliver sjovt og anderledes. Hvis publikum glæder sig bare halvt så meget som Mick Øgendahl, bliver det en fantastisk aften.

DEN GRÅ SIDE – JUBILÆUMS TOUR 2022

Den Grå Side Jubilæums tour 2022 er Danmarks største podcast-turné nogensinde. Tag med Søren Rasted og hans kendte venner fra podcasten “Den Grå Side” på jubilæums-tour i 2022. Her inviteres publikum til en lummer aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og en række af de skarpeste personligheder fra den danske underholdningsbranche, deler ud af de mest bemærkelsesværdige fortællinger fra “Ugens Rapport” bladene, som netop i år har 50 års jubilæum.

MOTOR MILLES KÆMPE FØDSELSDAGS FEST – LIVE TOUR 2022

Mille Gori, bedre kendt som Motor Mille, står klar til at tage børnene i hænderne og give dem et show de aldrig glemmer.

Børnene og deres forældre kan glæde sig til et brag af et show!

ComKean – Gamerlife Tour 2021

Gaming er YouTuberen ComKeans verden. En verden, som han dagligt deler med sine mere end 160.000 abonnenter! Med mere end 160 millioner visninger på sine videoer er han en af de allerstørste danske YouTubere, og nu er han tilbage med sit helt nyt liveshow Gamerlife

Den Grå Side, december 2019 – februar 2021

Det bliver større end nogensinde, når Søren Rasted og hans kendte venner fra podcasten Den Grå Side tager ud på sin 3. vintertour og fra nytår besøger nogle af de største danske scener landet over.

Publikum inviteres med til en lummer aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og ”Det Frække Panel” – bestående af personer fra stand-up-, musik- og tv-scenen – læser højt, analyserer og minutiøst gennemgår de erotiske noveller.

Husk: Porno skal ses med ørene

Hjernen og autisme set indefra version 2.0, marts 2020

Ved Anne Skov Jensen og Peter Lund Madsen.

Autisme har noget med hjernen at gøre, men det er langt mere end bare det. Det er derfor, vi er så godt dækket ind i dette foredrag. Anne ved noget om autisme, og hvordan det er at leve med det, og Peter ved noget om hjernen. Mange mennesker med autisme oplever problemer med at filtrere sanseindtryk, nogen har problemer med det sociale og mange bliver overvældet, når dagligdagen skal planlægges, og det hele skal bringes til at fungere. Anne fortæller, hvordan det er. Peter fortæller om hjernens arbejdsopgaver, og hvor lidt der skal til, før problemerne melder sig. Peter og Anne har holdt foredrag sammen før, men denne gang gør de det på en ny måde og med nye vinkler på emnet.

Forført, september 2019 – februar 2020

Til efteråret kan en af Danmarks dygtigste manipulationseksperter og showmænd Jan Hellesøe opleves live i udvalgte danske byer med sit nye show ”FORFØRT”.

Jan Hellesøe har senest forført danskerne på DR1 med den spektakulære serie “Manipulator”, men det var med de fire imponerende sæsoner af “Fuckr med dn hjrne”, at Hellesøe for alvor blev kendt i den brede befolkning. Her udsatte han med stor succes både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også stået i front for programmerne “HypnoDating” og “Det Perfekte Kup”.

Microphone Præsenterer, 7. januar 2020

Microphone Entertainment byder på et udpluk af, hvad der er i stalden. Det er sjov, mystik og musik. Så glæd dig til, at kunstnerne bliver sluppet løs på græs denne herlige aften (kan også ses af veganere).
 
NB.: Showet bliver optaget og der vil blive filmet på scenen såvel som i salen.

Autisme set indefra, 10. januar 2020

Kom og tilbring en aften sammen med Anne Skov Jensen og bliv klogere på autisme set indefra.

Anne vil med udgangspunkt i de grundlæggende kerneområder indenfor autisme bl.a. fortælle om kommunikation, det sociale og hvorfor det er vigtigt at have fokus på styrkerne og det, der lykkes.  Derudover vil hun komme ind på sanserne, stress, krav og forventninger, angst og nedsmeltninger og ikke mindst hvordan man med forskellige strategier kan gøre hverdagen lidt nemmere. Anne vil tage udgangspunkt i sit eget liv som autist og som mor til en søn og datter, der begge er på autismespektret, og så har Anne en meget stor (sær) interesse i autisme.

Anne blev som voksen diagnosticeret med Aspergers Syndrom og ADHD.  Hun står bag Overlevelsesguiden og den tilhørende vidensbank. Hun medvirkede desuden i DR’s programmer “De skjulte talenter” og har de sidste 3 år rejst rundt i landet sammen med Peter Lund Madsen og holdt foredrag om hjernen og autisme.

Foredraget henvender sig til autister/mennesker med autisme, forældre, bedsteforældre, plejeforældre, aflastningsfamilier, støttepersoner, skolelærere, pædagoger, sagsbehandlere og alle andre, der har interesse i autisme.

Gangsta, januar 2020 – januar 2020

Komiker Morten Wichmann er tilbage med sit nye one-man show ’GANGSTA’, som han tager på turné med i januar 2020 – et show om stoffer og damer, og andre ting en bleg og kikset komiker som Wichmann ikke har forstand på.

Morten Wichmann er en skarp live komiker. Det beviste han med sit første one-man show ’Morten Wichmann Gør Sin Ting’ fra 2015, der spillede for udsolgte sale landet over. Dengang handlede showet om at føle sig som en gangsterrapper, når man i virkeligheden er en bleg og kikset dansk komiker. I det nye år vender han tilbage i samme stil, når han drager på turné med showet ’GANGSTA’.

Slut, februar 2020 – april 2020

SLUT alting af i godt selskab med Anders Lund Madsen, når han turnerer hele Danmark rundt med sit første (og sidste?) liveshow nogensinde.

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen til næste år alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.
Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert, og forhåbentlig går det hele godt, men hvis det sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen.

Den Nye Stil, september 2019

Radiovært og DJ Pelle Peter Jensen har over det seneste år stået bag P3s mest populære podcast nogensinde: Den Nye Stil – Historien om dansk rap. En fortælling der følger et helt specielt folkefærd – nemlig de danske rappere – på sindssyge eventyr, op – og nedture og deres vej til stjernestatus. Med alt hvad der følger med af hiphoppen vilde persongalleri, drama og skandaler.

Zulu Comedy Festival “De Håndplukkede”, august 2019 – september 2019

Oplev fem af Danmarks ubetinget dygtigeste komikere, når de sammen drager på turné i tre udvalgte byer. Publikum vil blive beriget med nogle af landets bedste komikere: Mikkel Klint Thorius, Jonas Mogensen, Morten Wichmann, Natasha Brock og Kasper Gross. Sammen tager komikerene på turne i udvalgte byer med stand-up konceptet Zulu Comedy Festival – “De håndplukkede”.

Den Grå Side // Røde Kors, 23. maj 2019

Den Grå Side indtog ekstraordinært Bremen Teater torsdag 23. maj i en god sags tjeneste. I samarbejde med Røde Kors kunne showet, hvor Søren Rasted og andre kendte danskere læser erotiske historier højt for hinanden, denne aften opleves live. Al overskuddet blev doneret til Røde Kors.

En af årets mest populære podcasts fra 2017 & 2018 rykkede fra Søren Rasteds studie ind på enkelte scener landet over. De gamle“Ugens Rapport” historier læses højt, diskuteres og vendes – for porno er både frækt og sjovt, når “drengene” går ungdommens sex eskapader og politisk ukorrekte erfaringer igennem.

Husk: Porno skal høres, og ikke ses

Den Grå Side LIVE TOUR,  2017-2019

En af Danmarks mest populære podcasts fra 2017 & 2018 rykkede fra Søren Rasteds studie ind på scener landet over. De gamle“Ugens Rapport” historier læses højt, diskuteres og vendes – for porno er både frækt og sjovt, når “drengene” går ungdommens sex eskapader og politisk ukorrekte erfaringer igennem.

Husk: Porno skal høres, og ikke ses

Hvam og Øgendahl, januar 2019 – maj 2019

Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus.
Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

FEST, 2016 – 2017

I 2016 og 2017 turnerede Mick Øgendahl rundt for udsolgte sale i hele landet med showet FEST. Det taler for sig selv: Oplev intimiteten og stemningen, når Mick Øgendahl med glæde og begejstring, leger sig igennem showet foran et feststemt publikum.
Et barnligt sind i en efterhånden gammel krop. Mick Øgendahl har været i ‘gamet’ i snart mange år. Alligevel føler han sig som en af de nye. Glæden og begejstringen ved at stå foran et publikum er stadig lige så stor, som da han første gang trådte op på de skrå brædder.

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15