Underholdning til julefrokoster
i hele Danmark

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

Frank Hvam

Frank Hvam

Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

Mahamad Habane

Mahamad Habane

Jan Elhøj

Jan Elhøj

Elhøj & Kirckhoff

Elhøj & Kirckhoff

Dan Andersen

Dan Andersen

Martin Nørgaard

Martin Nørgaard

Victor Lander

Victor Lander

Talentfulde komikere og artister til julefrokosten

En julefrokost er ikke en hvilken som helst fest – den er nemlig med til at skabe gode og tætte relationer mellem jeres kolleger og kommer lidt kulør på det sociale sammenspil mellem jer. En suveræn underholdning gør firmafesten til en uforglemmelig oplevelse for alle medarbejdere, og det vil være noget, som man snakker om længe efter. Derfor har vi hos Microphone Entertainment siden 2013 gjort det til vores fornemmeste opgave at levere underholdning til firmafester, julefrokoster og jubilæer i samarbejde med vores mange dygtige stand up komikere og underholdere.

Er I på udkig efter underholdning til årets firmajulefrokost, så er I landet det helt rigtige sted. Uanset hvilket arrangement, der er tale om, så har vi komikere og underholdere, der står klar med mikrofonen og som leverer grin og fantastisk underholdning. 

Vi har mange forskellige komikere og underholdere, som hver og en har sin egen stil. På den måde kan vi sørge for, at underholdningen passer til anledningen og til jeres behov og sans for humor. Vores komikere og underholdere er talentfulde, og foruden at få folk til at grine er nogle af dem endda også foredragsholdere, quizmasters, mentalister, showpersoner og meget mere. Med andre ord har vi underholdning til hver en smag og til ethvert arrangement, hvor der er behov for et energisk, positivt og sjovt indspark.

Derfor skal I vælge os til at stå for underholdningen

Booker man en komiker eller underholder hos os, kommer smilebåndet og grinemusklerne på overarbejde – måske den bedste slags overarbejde, man kunne tænke sig. Vi har også alternativ underholdning der både byder på quiz, psykologisk manipulation, banko og meget mere. Har man nye medarbejdere iblandt sig, er et godt grin altid den perfekte icebreaker, så man kan komme til at lære hinanden bedre at kende. Der er mange gode grunde til at vælge os til at stå for underholdningen til jeres næste firmafest:

  • Vi forstår, hvordan underholdning, smil og grin bringer folk sammen
  • Vi sørger for standup og underholdning til alle typer af firmafester og arrangementer
  • Vi repræsenterer nogle af Danmarks bedste komikere og underholdere
  • Vi dækker hele Danmark og rejser også altid gerne udenfor Danmarks grænser for at optræde

Book en komiker som underholdning til julefrokosten

Hos Microphone Entertainment er vi stolte af at kunne tilbyde den bedste underholdning leveret af vores kompetente komikere og underholdere, som har flere år på bagen i underholdnings-branchen. Leder I efter den perfekte underholdning til jeres næste julefrokost, firmafest eller firmaarrangement, så tøv ikke med at tage fat i os.

I er velkomne til at udfylde en bookingforespørgsel via vores bookingformular eller ringe til os på telefon: +45 22 55 51 55 – så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe jer. Inden I ringer, er det en god idé at beslutte, hvilken komiker, I kunne tænker jer at få på besøg, samt overveje hvor og hvornår arrangement finder sted. Vi glæder os til at få jer til at grine og slappe af med Danmarks bedste underholdning!