Underholdning til firmafester i hele Danmark

En firmafest er ikke en hvilken som helst fest – den er nemlig med til at skabe gode og tætte relationer mellem jeres kolleger og kommer lidt kulør på det sociale sammenspil mellem jer.

En suveræn underholdning gør firmafesten til en uforglemmelig oplevelse for alle medarbejdere, og det vil være noget, som man snakker om længe efter. Derfor har vi hos Microphone Entertainment siden 2013 gjort det til vores fornemmeste opgave at levere underholdning til firmafester, julefrokoster og jubilæer i samarbejde med vores mange dygtige standupkomikere.

Vi forstår, hvordan underholdning, smil og grin bringer folk sammen.

Vi sørger for standup og underholdning til alle typer af firmafester og arrangementer.

Vi dækker hele Danmark og rejser gerne udenfor Danmarks grænser for at optræde.

Derfor skal I vælge os til at stå for underholdningen

Booker man en komiker hos os, kommer smilebåndet og grinemusklerne på overarbejde – måske den bedste slags overarbejde, man kunne tænke sig. Har man nye medarbejdere iblandt sig, er et godt grin altid den perfekte icebreaker, så man kan komme til at lære hinanden bedre at kende.

Talentfulde komikere og artister til firmafesten

Er I på udkig efter underholdning til årets firmajulefrokost eller andre firmafester og arrangementer, så er I landet det helt rigtige sted. Uanset hvilket arrangement, der er tale om, så har vi komikere og entertainere, der står klar med mikrofonen og som leverer grin og fantastisk underholdning.

Vi har mange forskellige komikere og artister, som hver og en har sin egen stil. På den måde kan vi sørge for, at underholdningen passer til anledningen og til jeres behov og sans for humor. Vores komikere er talentfulde, og foruden at få folk til at grine er nogle af dem endda foredragsholdere. Med andre ord har vi underholdning for hver en smag og til ethvert arrangement, hvor der er behov for et energisk, positivt og sjovt indspark.