Book Søren Rasted

Søren Rasted er en velkendt dansk musiker og underholder, der har haft en markant indflydelse på den danske underholdningsindustri. Mens han er bedst kendt som en af de kreative hjerner bag det ikoniske band Aqua og hits som Barbie Girl og Doctor Jones samt bandet Hej Matematik, har han også markeret sig som en dygtig podcastvært.

Søren Rasted er en mand med mange talenter, og en af hans seneste bedrifter har været podcasten Den grå side. Podcasten, der blev lanceret i 2017, vandt hurtigt popularitet og tog derefter skridtet fra Sørens studie og ud på de danske landeveje. Her bliver de velkendte “Ugens Rapport”-historier ikke blot læst op, men de bliver også vendt og på bedste vis genopført. For i Den grå side er erotik og porno ikke et tabu, men en kilde til sjov og latter, når Søren og hans gæster dykker ned i ungdommens seksuelle eskapader og politisk ukorrekte erfaringer.

Søren Rasted er nu klar med 5. omgang af Den Grå Side Live – denne gang med overskriften Boomer Humor. Som altid, vil Søren og aftenens hold af kendte, danske artister, komikere og skuespillere puste liv i boomer generationens sexskapader – og der er selvfølgelig ikke sparet på detaljerne. Så træd med ind i den røde velourkulisse og bliv underholdt, oplyst og en smule frastødt, når manden med landets mest velkendte latter byder velkommen til en aften i erotikkens tegn.

Tidligere gæster til Den Grå Side live-shows tæller blandt andre:
Lars Ulrich, Ole Bornedal, Martin Brygmann, Preben Elkjær, Peter Schmeichel, Cecilie Beck, Kim Bildsøe Lassen, L.O.C., Simon Jul, Mick Øgendahl, Allan Olsen, Lars Hjortshøj, Bodil Jørgensen, Mikael Bertelsen, Jacob Haugaard, Bent Fabricius Bjerre, Brian Lykke, Niels Hausgaard, Anders Breinholt, Signe Lindkvist, Mads Steffensen, Anders W Berthelsen, Rasmus Bjerg, Peter Mygind og Kurt Thyboe.

 

Tournéer

Book forespørgsel på

Søren Rasted

Udfyld formulararen her på siden med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel

Cecilie Strandvig

Head of booking
Bookingforespørgsler

+45 22 55 51 55
[email protected]

Bookingformular AS

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.