Booking af Mick Øgendahl

Stand-up / Comedy

Mick Øgendahl er en af Danmarks ubetinget mest populære stand-up komikere. Når han turnerer med sine one-man-shows, spiller han for udsolgte sale – og gang på gang har hans film været blandt de mest sete i de danske biografer.

Mick Øgendahl har været i med i front i mange år, men han føler sig fortsat som en af de nye, og glæden ved at stå foran et publikum er stadig lige så stor, som da han første gang trådte op på de skrå brædder.
Dykker man ned i Mick Øgendahls CV, støder man på intet mindre end fem one-man shows. Dertil kommer en imponerende række af teaterforestillinger, film og tv-udsendelser.

Mick Øgendahl går nye veje

Komikeren Mick Øgendahl har altid været drevet af en vilje til at gå egne veje. F.eks kom Filmen “Blå Mænd” til verden på ren lyst og begejstring, og parløbet med kollegaen Rune Klan i “Tak for i aften” blev til virkelighed, fordi Klan og Øgendahl nægtede at acceptere sketch-showet som dødt og derfor genopfandt genren.

I 2018 kastede den erfarne komiker sig atter ud i en ny genre. Denne gang var han vært på en debatskabende programrække på DR1 om seks af Danmarks største forfattere. Og der er da også en nyskabelse på plakaten i 2019, når Mick begiver sig på tur med Frank Hvam.

Du skal booke Mick Øgendahl, fordi …

… at han med sin ikoniske stil og sceneoptræden med garanti leverer et fantastisk show, uanset om det er til en firmafest, julefrokost eller noget helt tredje.

Mick Øgendahls lange og alsidige karriere har indbragt ham massevis af priser og nomineringer. Men som han selv siger: “Det er ligegyldigt… Den virkelige anerkendelse kommer fra publikum… resten kan de stikke skråt op”.

Du kender Mick Øgendahl fra:

 • Hvam og Øgendahl – Det gode selskab’, (2019) Stand-up comedy tur med Frank Hvam
 • Øgendahl og de store forfattere‘, (2018) DR1, vært
 • Alle for tre’ (2017), skuespiller og manuskriptforfatter
 • FEST (2016-2017): one-man show
 • Tomgang’ (2013-2016), TV2 Zulu, skuespiller og manuskriptforfatter
 • Alle For To’ (2013), skuespiller og manuskriptforfatter
 • SPAS (2012), one-man show
 • Alle For Én’ (2011), skuespiller og manuskriptforfatter
 • Hvor fanden er Herning?’ (2009), skuespiller
 • Blå Mænd’ (2008), skuespiller og manuskriptforfatter
 • Tak for i aften’ (2007), TV2 Zulu, sketchshow med Rune Klan
 • UNDSKYLD!’ (2006), one-man show

Ring og book Mick Øgendahl på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Hvem er Mick Øgendahl?

Komiker Mick Øgendahl er én af dem, vi samarbejder med hos Microphone Entertainment, som du kan booke til din fest eller som underholdning til et andet arrangement. Han har en lang karriere bag sig, der blandt andet indeholder utallige one man shows som ”PROPAGANDA” fra 2010, ”SPAS” fra 2012 og ”FEST” fra år 2016. Dog startede hans karriere på den danske komiker scene længe før det, og desuden har han også haft en del TV-succeser. Herunder hører blandt andet de populære shows ”Tak for i aften” og “TOMGANG”, hvor han samarbejdede med komikeren Rune Klan. Derudover har han skrevet og medvirket i flere film. Her har du altså en rutineret komiker, der ved præcis, hvordan han skal få publikum til at grine.

Fysisk komiker med alsidig humor

Mick Øgendahl formår gang på gang med sit unikke og sprudlende kropssprog og sin alsidige humor at fange et bredt publikum og sørge for en underholdende oplevelse. Alle emner kan gøres sjove, og så skaber hele hans tilstedeværelse og personlighed latter, så I er garanteret et sjovt show fra starten. Med sin ikoniske stil og sin uforudsigelige måde at optræde på kan publikum være sikker på at gå derfra med et godt grin. Ved at booke et Mick bliver I helt sikkert efterladt med rigtig god stemning og et godt udgangspunkt for resten af dagen.

Sådan bookes et show med Mick Øgendahl

Hvis du mangler en optræden, er det en god ide at booke Mick Øgendahl til dit arrangement. Hans lange og alsidige karriere samt hans sjove karakter gør ham til en komiker, der rammer et bredt publikum og skaber glæde blandt alle typer mennesker. For at booke et show med ham kan du ringe til tlf. 22 55 51 55 eller skrive til mail [email protected].

Ring og book Mick Øgendahl på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book Mick Øgendahl på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 51 55