Booking af Martin Nørgaard

Book stand-up / Comedy, Komiker til julefrokoster i hele Danmark, Konferencierer / Værter

Martin Nørgaard debuterede på den danske comedy scene allerede som 18 årig. Sidenhen har han slået sit navn godt og grundigt fast, og han har i dag etableret sig som et af de største navne på den danske stand-up-scene.

Martin Nørgaard er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom i sin humor og sine indslag, hvilket har givet ham stor anerkendelse. Når du booker Martin Nørgaard vil du få et show, hvor du med garanti vil få gang i lattermusklerne og humor på højeste niveau.

Martin var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla allerede i 2013, og i 2014, hvor han var nomineret igen, løb han denne gang med sejren. Hans første one-man show udkom i 2017. Titlen var ”net”, og showet handlede om alt det, der er galt med verden ifølge Martin Nørgaard. Eller nok nærmere alt det, der er galt med Martin Nørgaard. Showet var personligt, ærligt og vigtigst af alt hylende morsomt, og med dette show kom Martin Nørgaard virkelig ud over scenekanten og fik naglet sit navn fast som dygtig dansk stand-up komiker.

 

Du kender Martin Nørgaard fra

Udover ”Indebrændt” og hans andet succesfulde one-man show ”Hygge”, som han turnede med i 2019, kender du også Martin Nørgaard fra satireprogrammet ”Nørgaards Netfix” på TV2 Zulu. Her sætter hans fokus på vores liv på de sociale medier, og med humor, satire og skarpe rammende pointer laver han sjov med alt det, vi alle sammen elsker at hade ved internettet. Martin Nørgaard har også været med i en del Zulu Open Mic.

Derudover har han været aktuel med ”En slags nyheder”, som også sendes på TV2 Zulu. Denne gang er han i selskab med sin kollega og kone, Sofie Flykt. Sammen gennemgår de alt det, vi har grint af, talt om og undret os over i ugens løb, og du vil med garanti få dig et godt grin. Martin Nørgaard er også i samarbejde med sin kone, Sofie Flykt, aktiv med deres podcast “det værste par”.

Ring og book Martin Nørgaard på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15