Book Klaus Mulbjerg til underholdning
Klaus Mulbjerg kan bookes til:
  • Underholdning

Book Klaus Muldbjerg

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg (født 1975) har levet af at optræde for virksomheder og private i hele landet siden 1995 og er garant for charmerende magisk underholdning.

Der er kort sagt tale om sjovt og tankevækkende trylleri, når Klaus Mulbjerg leverer et unikt show bestående af trylleri, tankelæsning og stand-up-komik. Klaus blander nemlig det bedste fra trylleriets verden med det bedste fra stand-up-komikkens verden.

Magisk underholdning på engelsk

Klaus Mulbjerg tryllebinder ikke kun folk på dansk. Han formår også at underholde folk med sin manipulation på engelsk. De spændende og magiske oplevelser begrænser sig derfor ikke til et dansk publikum. Klaus Mulbjerg sørger derimod for at fange opmærksomheden hos alle, også selvom noget af selskabet ikke taler dansk. Uanset om det er store eller mindre forsamlinger, kan publikum være sikre på at blive inddraget i en interaktiv og begavet optræden, der efterlader dem forbløffede og overraskede. Gennem manipulation bliver publikum draget ind i en helt anden verden, som skaber en atmosfære præget af spænding.

Underholder til privatfester og firmaarrangementer

Mange komikere optræder ofte til større arrangementer. Klaus Mulbjerg tager dog ofte ud som entertainer til privatfester og andre mindre selskaber og skaber et show for gæsterne, der efterfølgende vil være et samtaleemne, der bliver husket længe. Det kan eksempelvis være, hvis du mangler et show til dit barns  konfirmation eller til dit bryllup. Uanset hvilket arrangement det handler om, kan du være sikker på, at Klaus Mulbjerg leverer et underholdende og opsigtsvækkende show, der kombinerer spændende manipulation med humor.

Book forespørgsel på

Klaus Mulbjerg

Udfyld formulararen her på siden med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel

Cecilie Strandvig

Head of booking
Bookingforespørgsler

+45 22 55 51 55
[email protected]

Bookingformular AS

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.