Booking af Jan Hellesøe

Optræder på engelsk

Jan Hellesøe er Danmarks førende mentalist, og nu kan du opleve ham på helt nært hold. ​Book Jan Hellesøe til at udføre sine forførende manipulationer ved dit arrangement, og løft stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Jan Hellesøe har optrådt i næsten 20 år og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood, hvor han boede i 2 år. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer.

​Det var i DR3-programmet “Fuckr med dn hjrne​”, manipulationseksperten ​for alvor​ ​blev kendt i den brede befolkning. ​Senest har vi mødt ham i “Manipulator​”, som han lavede sammen med livsstilseksperten Anne Glad til DR1. Her blev vi ​klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen​.​

Jan Hellesøe optræder på dansk og engelsk, og leverer altid et show, der passer til netop til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.

​Du skal booke Jan Hellesøe, fordi du …

…​ud over at blive fantastisk underholdt oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Om det er til din julefrokost, firmafest eller noget helt tredje, vil du vil blive forundret og så forbløffet​,​ at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

Du kender Jan Hellesøe fra:

  • “Fuckr med dn hjrne – Live” (2014), One-man show
  • ”Fuckr med døden” (2014), tv-program på DR3
  • “K.H. Prinsgemalens 80-års fødselsdag” (2014), tv-program på DR1
  • “Manipulation” (2015), One-man show
  • ”Fuckr med dn hjrne” (2018), tv-program på DR3
  • ”Det perfekte kup” (2018), tv-program på DR1
  • ”Hypnodating” (2018), tv-program på DR3
  • ”Manipulator” (2018), tv-program på DR1
  • “2 hjerner – 1 show” (2018), show med Peter Lund Madsen om den menneskelige hjerne
  • “Forført” (2019), one-man show

OBS: Jan Hellesøe har desværre ikke tid til private hypnose sessioner.

Ring og book Jan Hellesøe på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Manipulatoren Jan Hellesøe

Hos Microphone Entertainment kan du booke et show med Jan Hellesøe, der er ekspert inden for manipulation og hypnose. Ved sådan et show er du sikker på at få en anderledes oplevelse, som sætter tankerne i gang hos dig og dine venner, kollegaer eller din familie, og som I vil huske i lang tid fremadrettet. Jan Hellesøe er nemlig meget mere end hypnotisør og manipulator, og han formår altid at levere et underholdende show. Du bliver derfor både forbløffet over de tankeeksperimenter, som Jan Hellesøe udsætter sine gæster for, men samtidig går du også fra showet med latter i kroppen. Det bliver grænseoverskridende, humoristisk og tankevækkende på samme tid, så du er garanteret en god oplevelse.

Kendt fra Fuckr med dn hjrne

I underholdningsprogrammet ”Fuckr med dn hjrne” på DR3, bliver seerne gennem en række afsnit præsenteret for Jan Hellesøe, der udsætter kendte gæster som Nikolaj Koppel, Barbara Moleko og Jan Gintberg for forskellige eksperimenter med hjernen og kroppen i fokus. Ønsker du at booke et uforglemmeligt show med Jan Hellesøe, kan du kontakte Microphone Entertainment på telefon 22 55 51 55 eller skrive en mail til [email protected].

 

Ring og book Jan Hellesøe på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book Jan Hellesøe på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 51 55