Booking af Geo

Foredragsholdere, Stand-up / Comedy

Geo er, udover at være en af de mest erfarne komikere i dansk comedy, tv-gøgler, radiovrøvler, forfatter og foredragsholder.

I 2018 har Geo i samarbejde med Thomas Skov imponeret publikum landet over med et vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedy-show, hvor en psykolog (Thomas Skov) tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling. De to mænd reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb.

Geo som foredragsholder

Geo begyndte sin karriere i Aalborg i 1996 , og efter han vandt DM i stand-up i 2000 har han medvirket i et hav af tv-produktioner, radio og stand-up-shows.
De seneste år er Geo også blevet en stor succes på foredragsscenen, hvor han i foredraget “Ikk’ For Sjov” på rørende og humoristisk vis beretter om sit møde med en kræftsygdom. Geo udgav i 2013 en bestseller af samme navn.

Du skal booke Geo, fordi…

… d er med ham ham ingen kedelige middelveje er . Hverdagens banaliteter twistes til forunderlig uigenkendelighed. Og intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Med smittende energi og galskaben i behold holder han publikum på kanten af sædet og grinet solidt plantet i ansigtet. Geos suveræne timing vender, drejer og overrasker med skøre indfald og indholdsrig debatteren, som lader latteren rulle mens de små grå arbejder.

Bonusinfo: Få Geo til at holde tale til din søn eller datters konfirmation. Geo får noget information om konfirmanden, tilsætter en god portion humor ironi og vupti – dagens sjoveste tale er i hus.

Du kender Geo fra

Comedy:

  • Hva’ så nu‘ (2018), Comedy-show med Thomas Skov
  • Geo’s Garage‘ (2006), Stand-up show
  • Ego Geo‘ (2006), One-man show
  • 
’Den ægte vare‘ (2002), stand-up-show

Bøger:

  • Ikk’ For Sjov‘ (2018), En bog, som på humoristisk og rørende vis beskriver Geos kræftsygdom
  • Hva’ Så Nu‘ (2015), Efterfølger til Ikk’ For Sjov. Her var beskriver Geo, hvordan livet ændrer sig efter alvorlig sygdom

Ring og book Geo på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

Ring til Microphone på +45 22 55 51 55 eller send en forespørgsel på vores artister.