Booking af Geo

Book stand-up / Comedy, Foredragsholdere, Optræder på engelsk

Geo er, udover at være en af de mest erfarne komikere i dansk comedy, tv-gøgler, radiovrøvler, forfatter og foredragsholder.

I 2018 har Geo i samarbejde med Thomas Skov imponeret publikum landet over med et vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedy-show, hvor en psykolog (Thomas Skov) tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling. De to mænd reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb.

Geo som foredragsholder

Geo begyndte sin karriere i Aalborg i 1996 , og efter han vandt DM i stand-up i 2000 har han medvirket i et hav af tv-produktioner, radio og stand-up-shows.
De seneste år er Geo også blevet en stor succes på foredragsscenen, hvor han i foredraget “Ikk’ For Sjov” på rørende og humoristisk vis beretter om sit møde med en kræftsygdom. Geo udgav i 2013 en bestseller af samme navn.

Du skal booke Geo, fordi…

… der med ham ingen kedelige middelveje er. Hverdagens banaliteter twistes til forunderlig uigenkendelighed. Og intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Med smittende energi og galskaben i behold holder han publikum på kanten af sædet og grinet solidt plantet i ansigtet. Geos suveræne timing vender, drejer og overrasker med skøre indfald og indholdsrig debatteren, som lader latteren rulle mens de små grå arbejder.

Bonusinfo: Få Geo til at holde tale til din søn eller datters konfirmation. Geo får noget information om konfirmanden, tilsætter en god portion humor ironi og vupti – dagens sjoveste tale er i hus.

Book showet “Geo og en på Guitar”, fordi…

Komikeren Geo, har slået pjaltene sammen med Simon Troelsgaard, som var guitarist i rockbandet Dúné. Det er comedy-musik for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på stand-up og musikbranchen. Geo og Simon laver også costomized stand-up materiale og en ‘firmasang” skrevet over informationer om firmaets historik og ansatte, hvilket giver en utrolig sjov og intim stemning. Dette show er perfekt til jeres firmafest.

Du kender Geo fra

Comedy:

  • Hva’ så nu‘ (2018), Comedy-show med Thomas Skov
  • Geo’s Garage‘ (2006), Stand-up show
  • Ego Geo‘ (2006), One-man show
  • 
’Den ægte vare‘ (2002), stand-up-show

Bøger:

  • Ikk’ For Sjov‘ (2018), En bog, som på humoristisk og rørende vis beskriver Geos kræftsygdom
  • Hva’ Så Nu‘ (2015), Efterfølger til Ikk’ For Sjov. Her var beskriver Geo, hvordan livet ændrer sig efter alvorlig sygdom

Den kompromisløse aalborgenser Christian Geo Heltboe er et kendt ansigt for mange danskere. Geo er fuldstændig ærlig og fører sit publikum ind i en verden, som skifter mellem at være surrealistisk og helt nede på jorden. Der er ikke nogle regler, og publikum er garanteret en god historie og et godt grin til hans foredrag. Livet tager ofte nogle spøjse drejninger – noget, Geo også berører i sine foredrag. Personligt har aalborgenseren gennemgået et kræftforløb, som han i dag taler åbent om, og som han blandt andet har baseret showet “Kemo og Comedy” på.

Geo er ikke bange for at klæde sig af og at gå på scenen helt uden filter. På mange måder formår han alligevel at fange essensen af, hvad der er vigtigt i livet. Det er blandt andet det, der gør, at så mange danskere kan identificere sig med hans fortællinger, når de hører hans foredrag.

Han blev især kendt for at deltage i programmerne “Zulu Kvægræs” og “Hvor fanden er Herning?”, hvor hans ansigt – og krop – blev genkendeligt for alle. Mange ville måske karakterisere Geo som den utilpassede komiker, som altid forsøger at passe ind, men som aldrig gør det. Men måden han håndterer livet og komikken på, gør hans foredrag til en særlig vare, som ikke kan efterlignes.

Ring og book Geo på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book Geo på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15