Booking af Dan Andersen

Book stand-up / Comedy, Foredragsholdere, Konferencierer / Værter

DAN ANDERSEN startede med stand-up 1997. Siden har han stået på stort set alle scener – fra 2 paller i en ørkenbase i Afghanistan til Bøgescenen og Royal Arena.

Du kender ham som den guitarspillende komiker fra Comedy Aid, stand-up.dk og et hav af forskellige tv -og radioprogrammer.

Dan Andersen har optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og Kosovo, medvirket i MGP og et utal af festivaler. Siden 2017 har Dan Andersen lavet Podcasten ”Fjernsyn for mig”. 

I 2018 lavede han tvprogrammet ”Misbrug, angst og andre sjove ting”. Samme år vandt han prisen om ”Årets Vært” for sin indsats som speakeren på ”Love Island DK”.
Han er desuden kendt for sine parodisange på Facebook og Youtuber med flere millioner visninger.

I foråret 2019 tog han på turne med sit andet one-man show ”Dan Andersen På Vippen”. Dan Andersen optræder til firmafesten, private arrangementer og som konferencier.

 

DU SKAL BOOKE DAN ANDERSEN, FORDI…

Dan optræder altid med sin guitar spændt om kroppen og er kort og godt Danmarks komikalske trubadur. Han har i mere end 20 år udviklet sin helt egen særlige, meget charmerende, men også lidt naive genre: stand-up mixet med guitar og sang.

Når Dan Andersen fyrer jokes af på strengene, er det med sange og melodier, hvor han deler ud af sine egne erfaringer, ofte om disharmoniske forhold til kvinder. Det har sikret ham et stort og trofast publikum, både blandt unge og ældre.

 

Lige som du troede, alt var aflyst, kan du nu opleve Dan Andersens Guitarshow direkte hjemme fra Dan til din computer.
Det er som altid stand-up, sjove anekdoter og masser af musik og sang, men i sikker afstand.

Så skynd dig at uaflyse julefrokosten igen!

I dette foredrag fortæller Dan om sin turbulente tid med angst og depression, der i sidste ende fører til indlæggelse, samtidig med at skulle passe karrieren som komiker.

Dan tager os med helt tilbage til barndommen, hvor de første tegn på en psykisk ubalance melder sig.
Det bliver en næsten livslang rejse og søgen efter svar, der måske ikke findes. Hvor stammer angsten fra? Hænger det sammen med stand-uppen? Og er det nødvendigt at vide?

Det er en personlig historie om mislykkede og angstfyldte forhold og en svær depression. En jungle af psykologer, læger, diagnoser og tonsvis af piller og deres bivirkninger.
Hør hvordan han kom igennem det, og hvordan han lærte at leve med angsten.

Ring og book Dan Andersen på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15