Booking af Christian Fuhlendorff

Book stand-up / Comedy, Foredragsholdere, Komiker til julefrokoster i hele Danmark

Christians ankomst på den danske stand-up scene var også startskuddet for den næste generation af stand-up komikere. Han fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one-man show”, og cementerede sin position som en af tidens helt store komikere med det næste, “Enestående”, i 2012. “For at gøre en kort historie lang” er Christians tredje one-man show, og endnu en gang har han trukket fulde huse. Christian er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation han står i, og underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum.

Jeg lever af at få folk til at grine. Nogle gange får jeg også folk til at tænke, men vigtigst er grinet. Og det har jeg i store træk gjort siden 2001. Når jeg siger store træk er det fordi, at jeg også har lavet min portion af tv-programmer, bl.a. ‘Kristian’, ‘Rundt på Gulvet’, ‘Stormester’ og del andre, plus gæsteoptrædener i endnu flere. Og så skal jeg da heller ikke glemme der jeg lavede radio programmet ‘Gandhi’ på P3. Men ‘Stand up-komiker’, er nok den titel der beskriver mig bedst. Måske også ‘Podcaster’, for jeg laver også en samtalepodcast, der hedder ‘Hva så?!’. Og faktisk laver jeg en mere, men den er meget smal og nok kun for rollespils-nørder, nemlig ‘Stemmernes Tårn, The Podcast’

Du skal booke Christian Fuhlendorff, fordi …

Han er leveringsdygtig, uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve. Det er også denne professionelle tilgang til underholdning, der har gjort ham til et kendt ansigt primetime på både DR1 og TV2, mens han samtidig har tilstrækkelig kant til at også lave mere smalle ting til en kanal som TV2 Zulu, hvor han bl.a. har lavet tv-serien “Christian og det skøre riddere” og  “Kristian” og været vært på Zulu Awards.

Fuhlendorff kunne i 2021-2022 opleves med  sit one-man show ‘Det sjovt’ – der spillede for udsolgte sale rundt i hele landet.

Du kender Christian Fuhlendorff fra:

 

Tournéer & shows

 • ‘Det sjovt’ (2021-2022), Oneman show
 • Går over i historien’ (2018), En historielektion forklædt som standup
 • Det er ligegyldigt hvad andre tænker, ik?’ (2016),  one-man show.
 • For at gøre en kort historie lang’ (2014) Stand-up show om opskriften på lykke
 • ‘Enestående’ (2012), i Enestående gør Christian status over sine 30 år, som blandt andet har indeholdt rusmidler, børn, fast forhold m.m.
 • De Udvalgte’ (2009), Stand-up show med Brian Mørk, Tobias Dybvad, Christian, Michael Schøt og Anders Fjelsted
 • Mit første oneman show’ (2008), Christians første one-man stand-up show
 • Talegaver til børn’ (2007), Et årligt tilbagevendende stand-up show
 • Biblen’ (2006), stand-up show med kollega Brian Mørk

TV

 • Fuhlendorff og de skøre riddere’ (2022). TV2 med bla. Mahamad Habane, Eva Jin & Martin Johannes Larsen
 • Zulu Open Mic’ (2020-2022) Vært TV2 Zulu
 • Stemmernes Tårn’ (2020-2021), TV2
 • Hånd i hånd’ (2018), Viaplay med bl.a  Rasmus Bjerg, Esben Dalgaard (Christian var idé mand bag denne produktion)
 • Det sene show’ (2016), Aften show med Christian som vært
 • “Rundt på gulvet’ (2013-2014), Quiz show med Christian som vært
 • “Husk lige tandbørsten’ (2012), En ny udgave af det gamle klassiske program – Sendt på DR1.
 • Zulu Awards’ (2013), Ét af Danmarks største award shows
 • En gang for alle’ (2013), Debat program på TV2 Zulu
 • Livet i nødsporet’ (2011), Sammen med kollega Tobias Dybvad optrådte Christian 28 dage i træk, fordi de havde skattegæld
 • Kristian’ (2009-2010), TV-serie, som Christian både har skrevet og medvirket i

Radio & Podcast

Han er leveringsdygtig, uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve. Det er også denne professionelle tilgang til underholdning, der har gjort ham til et kendt ansigt primetime på både DR1 og TV2, mens han samtidig har tilstrækkelig kant til at også lave mere smalle ting til en kanal som TV2 Zulu, hvor han bl.a. har lavet tv-serien “Kristian” og været vært på Zulu Awards.

Kan man være ordblind og faktisk leve af ord? Kan man gå på specialskole i en stor del af sin skoletid og alligevel være så godt begavet, at man suverænt vinder Stormester som voksen?

Her er, hvad voksne Christian Fuhlendorff siger til den 7-årige version af sig selv: ”Som lille dreng, forstår man ikke, at dét at have begrænsninger, ikke nødvendigvis er en dårlig ting, for man vil bare gerne kunne og være ligesom alle de andre. Man vil gerne passe ind, men det er svært, når dem man går i klasse med læser bøger, mens man selv kigger i Anders And blade og gætter på, hvad det mon er de siger i taleboblerne.

Men bare rolig, det skal nok gå og lige netop denne begrænsning, bliver en af de vigtigste faktorer for, at vi 2 udvikler en evne til at tænke anderledes, noget der i dén grad kommer os til gode som voksen. Ordblindhed er ikke et skridt tilbage, det er mere et genialt tilløb til livet. Og Ordblindhed er heller ikke noget, der gør, du skal stå stille. Du skal bare finde din egen vej og hvem gider også at tage den vej, alle de andre tager? Jeg siger ikke, det bliver let, men det er der intet i livet der er, og jeg lover, at det bliver lidt sjovere og at der er mange, der gerne vil gå sammen med dig.”

I foredraget fortæller Fuhlendorff om sin skoletid og om den modstand han stødte på, men også de gaver han i processen fik. Han fortæller om sin tid på specialskole og om hvordan det var at vende tilbage til den almindelige folkeskole. Han fortæller om, hvordan han stadig støder på sin egen ordblindhed i dag, men også om, hvordan han i stedet for at give op, opfinder sine egne, unikke måder at løse udfordringerne på. Og så svarer han også meget gerne på de spørgsmål DU har. Det bliver ærligt, sårbart og – som ALTID med Fuhlendorff – ret sjovt.

Ring og book Christian Fuhlendorff på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 51 55

Bliv underholdt af komiker Christian Fuhlendorff

Siden sit gennembrud på den danske comedy-scene har Christian Fuhlendorffs karriere kun bevæget sig én vej – og det er fremad. Hans alsidige humor har gjort ham til en folkekær komiker, der leverer shows for såvel private som virksomheder. Derudover har han optrådt i og været vært på forskellige Tv-shows, herunder blandt andre Comedy Aid og Zulu Awards.

Han formår gang på gang at underholde et varieret publikum, når han leverer sjove shows med alverdens temaer som fokuspunkt. Du er garanteret jokes, der går lige til grænsen – og måske endda overskrider den. Men selvom Christian Fuhlendorff godt kan lide at være sjov og grine af verden, så gør han det på en professionel måde, så du får oplevelsen af en velforberedt komiker, hvis mål det er at give dig en gennemført underholdende oplevelse.

Har du lyst til at lave en booking med Christian Fuhlendorff, så er du velkommen til at kontakte Microphone Entertainment på telefonnummeret herunder.

Sig selv som udgangspunkt

Et af de helt store kendetegn ved Christian Fuhlendorffs shows er, at hans jokes ofte tager udgangspunkt i ham selv. Han skaber en relaterbar scene, når de små historier fra hverdagen danner grundlag for jokes, der med sikkerhed får publikum til at grine. Både datteren Mikala Fuhlendorff og hans kone Karina Feldborg bliver ofte nævnt, hvilket gør det nemt og sjovt for showets gæster at genkende dem selv og det almindelige familieliv i showet.

Fuhlendorff Podcast

I podcasten med titlen ”Hva så?!” inviterer han forskellige danskere til at gå en tur og få en snak om livets forskellige aspekter. Lytterens interesse fanges gennem følelsen af at være på sidelinjen i en helt almindelig samtale og samtidig få indsigt i nogle af de mennesker, som Christian Fuhlendorff værdsætter og beundrer. Selvom målet med podcasten ikke udelukkende er at få folk til at grine, er publikum garanteret underholdning, når Fuhlendorff selv og hans gæster byder ind med deres perspektiver på livet.

Hans seneste skud på stammen er “Hva´ så!? Forklarer alt”, hvor han, som titlen antyder, har kastet sig ud i at forklare alt, i samarbejdet med forskere, astronomer, historiker, biologier og alle mulig andre kloge hoveder. Vi starter ved The Big Bang og så går rejsen ellers bare der udad.

 

Fuhlendorff og det skøre riddere

Christian Fuhlendorff er spillelederen i dette fantasy univers, komikere skal gennemføre et eventyr af skingrende skøre, skæve og sjove indslag.
her kunne man blandt andet opleve Mahamad Habane, Martin Johannes Larsen,  Simon Talbot, Mikkel Klint Torius,  Martin Nørgaard  og mange flere

 

Ring og book Christian Fuhlendorff på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book Christian Fuhlendorff på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15