Book debattør Birget Aaby
Birgit Aaby kan bookes til:
  • Paneldebat & Talks

Book Birgit Aaby

Birgit Aaby-Bruun er en dansk iværksætter, hvis livsrejse er et smukt eksempel på, hvordan en enkeltperson med beslutsomhed og dedikation kan opbygge en betydelig indflydelse i erhvervslivet, uanset baggrund og udfordringer. Som blot 29-årig tog Birgit Aaby det dristige skridt og etablerede rengøringsfirmaet Combi Service i 1997. Dette blev startskuddet til hendes imponerende iværksættereventyr, hvor hun ikke kun skabte en vellykket virksomhed, men også trådte frem som en betydningsfuld stemme i erhvervssamfundet.

Birgit Aaby markerede sig for første gang som investor i DR-programmet Løvens Hule, hvor hun fungerede som en af “løverne” i tre sæsoner. Hendes engagement i at investere i lovende opstartsvirksomheder og støtte dem i deres vækst, er et bevis på hendes forretningsmæssige dygtighed og vilje til at fremme iværksætteri. i 2019 kunne man igen opleve hende på tv-skærmen, da hun Deltog i Vild Med Dans ved programmets 16. sæson sammen med den professionelle danser, Frederik Nonnemann.

Du skal booke fordi at…

Birgit Aaby-Bruun er ikke blot en iværksætter og tv-personlighed; hun er en inspirerende figur, der kan berige paneldebatter og talks med hendes dybe indsigt og livserfaring. Hendes historie tjener som en påmindelse om, at vedholdenhed og beslutsomhed kan føre til store resultater, uanset hvem man er eller hvor man kommer fra.

Book forespørgsel på

Birgit Aaby

Udfyld formulararen her på siden med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel.

  • Dækker hele Danmark
  • Også uden for Danmarks grænser
  • +10 års erfaring inden for branchen
  • Gratis og uforpligtende forespørgsel

Cecilie Strandvig

Head of booking
Bookingforespørgsler

+45 22 55 51 55
[email protected]

Bookingformular AS

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.