Book foredragsholder Anja C. Andersen

Aktuel tourné

Anja C. Andersen kan bookes til:
 • Foredrag på dansk og engelsk
 • Foredrag til børn
 • Talks & paneldebat

Book Anja C. Andersen

Anja C. Andersen, professor i astrofysik, er en af Danmarks mest populære videnskabsformidlere. Med uforlignelig energi og humor præsenterer stjernestøvsforskeren publikum for den vildeste viden og de nyeste opdagelser om det univers, der omgiver os. Behov for et nyt perspektiv? Brug for at se det store billede? Så tag med en astrofysiker på rejse gennem tid og rum – du vil aldrig se mod himlen på helt samme måde igen.

Anja er desuden lige nu aktuel med foredragstouren ‘Astrofysikerens guide til det gådefulde univers‘.
Tourplan findes længere nede på siden.

Du skal booke Anja C. Andersen fordi..

Hun er kendt for en uforlignelige scene-energi og formidable evne til at forklare selv de mest komplekse kosmiske fænomener på en måde, så man ikke kun forstår, hvad det er, men også hvorfor det er vigtigt at vide. Ingen i publikum kan undgå at blive smittet med Anja C. Andersens begejstring for videnskab, og hendes medrivende formidling af de nyeste opdagelser og de stadig uløste gåder i det univers, vi er omgivet af. Publikum kender hendes format som storyteller fra talrige optrædener i radio, tv og podcasts og fra de mange populære bøger om astrofysik til både børn og voksne, hun er forfatter til.

Anja kan bookes til følgende foredrag:

 • ’Astrofysikerens guide til det gådefulde univers’
 • Next Stop Mars – fremtidens kolonier?’
 • Astronauter – opdagelsesrejsende i kosmos’
 • ’Stjernekigger – dagbog fra en astrofysikers arbejde’
 • ’Universet for børn – Big Bang, rummissioner og liv på Mars’

Ring eller send en bookinghenvendelse på Anja C. Andersen for at høre mere.

Her kender du Anja C. Andersen fra

Anja C. Andersen er en ofte benyttet ekspert i tv, radio og trykte medier, hvor hun deler sin viden om solen, månen og stjernerne, og kommenterer på rumfart, astronaut-opsendinger og nye opdagelser. Hun har holdt hundredvis af foredrag overalt i landet i over to årtier, og er forfatter og medforfatter til en lang række bøger med populærformidling af astrofysik, blandt andet bestsellere som ’En lille bog om universet’ og ’Livet er et mirakel’. Hendes seneste bog, billedværket ’Det gådefulde univers’, udkom i december 2023.

Anja C. Andersen er desuden kendt fra den populære DR-podcast om UFO’er, ’Flyvende tallerken’, hvor hun er medvært, og hendes egen podcast, forskerserien ’Videnskab fra vilde hjerner’. Hun har modtaget et hav af priser for sin engagerende videnskabsformidling og sit bidrag til den offentlige debat, blandt andet Hørups Debatpris, H.C. Ørsted Prisen og DR’s Rosenkjær Prisen.

Akademisk baggrund
Anja C. Andersen er professor i astrofysik og for offentlighedens forståelse af naturvidenskab ved Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet. Hun har en Ph.d. i astrofysik, og hendes forskningsspeciale er kosmisk stjernestøv. Asteroide #8820 er opkaldt efter hende.

Tournéer

Book forespørgsel på

Anja C. Andersen

Udfyld formulararen her på siden med dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt på din forespørgsel.

 • Dækker hele Danmark
 • Også uden for Danmarks grænser
 • +10 års erfaring inden for branchen
 • Gratis og uforpligtende forespørgsel

Cecilie Strandvig

Head of booking
Bookingforespørgsler

+45 22 55 51 55
[email protected]

Bookingformular AS

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.