Booking af Anders Lund Madsen

Entertainere, Foredragsholdere, Komiker til julefrokoster i hele Danmark, Konferencierer / Værter, Optræder på engelsk

Anders Lund Madsen har, siden han var en ung mand​, arbejdet ekstensivt indenfor både avis-, fjernsyns-, radio- og podcastmedierne​. ​

Han har rejst over hele verden i forbindelse med sit arbejde. Men det er Danmark, der gør ham vild, og han har været alle steder i vort land. Flere gange. Han er følgelig også kendt næsten alle steder, og selvom ikke alle er forelskede i ham som sådan, så er han alment respekteret som en okay fyr generelt.

Der eksisterer ikke i Danmark et menneske med sikrere hænder og roligere indstilling til formidling fra scene til publikum end ​Anders Lund Madsen Han er aldrig nervøs, han er tålmodig og fornuftig og til at stole på, han kommer ikke for sent, og han kan sine ting. Og så er han intelligent, hvilket er en fordel, hvis man for eksempel ønsker af få formidlet svært tilgængeligt stof på en underholdende måde, uden at det bliver pjattet.

​Anders Lund Madsen​ ​er bredt funderet rent fagligt, og hvis ikke han kender emnet, så er han endog meget interesseret i at tilegne sig det. Så bare fyr løs. Jo værre jo bedre. Det kan ikke gå galt.

Du skal booke Anders Lund Madsen, fordi …

hans superevne er stemning, og hvis du for eksempel arrangerer en begivenhed og finder dig selv i tvivl om, hvorvidt der mon bliver den rigtige stemning, så vil det være en god ide at hyre ham til at holde et indlæg. Eller måske være vært. Eller endog begge dele. For så sker det.

Anders Lund Madsen har gjort det siden 1996, og han har været stort set over det hele, og stemningen er blevet bedre overalt, på nær én gang i Stockholm, hvor han holdt foredrag på en kongres for svenske tandlæger over emnet “Tandlægeskræk”. Dén stemning blev ikke et hak bedre, og det piner ham stadig den dag i dag.

Du kender Anders Lund Madsen fra:

 • På tirsdag skal jeg dø‘ (2022) programserie på DR1
 • Jeg vil dø’ (2018) programserie på DR1
 • Anders & Anders‘ (2016-2019), Podcast i samarbejde med Anders Breinholt
 • Du skal dø’ (2013), programserie på DR1
 • ‘​Det Nye Talkshow‘ (2009-2011), DR2
 • Gæster fra Rødby – Komik! Musik! Mystik!’ (2009)
 • ‘Helt alene’ (2009), programserie på DR2
 • Enden er nær’ (2007)
 • De Sorte Spejdere’​ (2005 til 2008​), P3​
 • Mr. Nice Guy’ Teaterforestilling med Peter Lund Mdsen(2004)
 • Zirkus Nemo​’ (1999-2016)
 • Taxa-Madsen’, DR1 (1996)

Anders Lund Madsen som moderator

Anders’ evner til at formidle og skabe god stemning er ikke kun kommet til udtryk i hans egne shows og programmer. Han optråder nemlig også som moderator, hvor han agerer ordstyrer ved alt fra debatter til folkemøder, ligesom han optræder som ambassadør for Angstforeningen, Epilepsiforeningen og Danmarks Akvarium. Gennem sit rolige sind og sin fantastiske forståelse for scenen og publikum formår Anders at formidle selv de tungeste emner på en let og sjov måde. Derudover sørger han med sin krøllede hjerne for at udfordre og underholde publikum ved sine egne foredrag.

Tv- og radiovært. Holder foredrag om hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge Anders’ tre trin.

Dette er Den Store Tur. Det er fri leg. Det er hvis man ønsker sig noget godt til sig selv, til sine medarbejdere, sine venner, sine medlemmer eller sine kunder – og man har ikke et specifik emne selv.“
Det Kan Ikke Gå Galt” varer en time, og hvis det får lov, varer det halvanden, og hvis det virkelig er nødvendigt, kan det også vare tre kvarter.

Publikum får en underholdende og samtidig umiddelbart brugbar opskrift på, hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge de tre trin, Anders Lund Madsen har udviklet på egen krop:
1. Detvarsådétparametret.
2. Erkendelseskoefficienten. Og
3. Det Globale Ansigtstab.
Det er én lang forklaring på, hvorfor man ikke skal tage tilværelsen alt for alvorligt, men i virkeligheden er det et stemningsværktøj, for folk er i godt humør efter den time. Det er garanteret.

Dette er kundens store tur. Det er det modsatte af fri leg, for her er emnet givet – af jer/dig. Og det kan i sagens natur være Hvad Som Helst. Det kan tillige være så længe som helst og endog også hvor som helst.
Hvis fx en virksomhed, der producerer kloakerings løsninger til arktiske områder er ved at forberede et arrangement for leverandørerne, og man så mangler et indlæg om hygiejnen i et historisk perspektiv – og man samtidig gerne vil have et rar dag, hvor alle føler sig godt tilpas, når de kører hjem, da er det en fortræffelig ide at sende bud efter Anders Lund Madsen.
Ikke fordi han ved noget om hygiejne i et historisk perspektiv, men fordi han gerne vil finde ud af det – plus at han evner at gøre det både klogt og sjovt samtidig, og så får kunden den gode oplevelse, de ønsker.

Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette.
Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle.

Anders Lund Madsen er en god vært. Han har udført en gigantisk mængde værtsopgaver igennem de seneste 20 år inden for alle mulige genrer.Han er ikke den vildeste og mest råbende vært på markedet, men han er uden sammenligning den mest driftssikre.

Man kan sætte ham ind en time inden show start, og det vil ikke gå galt.
Anders Lund Madsen er det trygge valg, hvis man ønsker, at arrangementet skal gå godt. I får en vært, der sørger for sit publikum slapper af og morer sig samtidig – og tiden holder, og tingene bliver gjort, og alle har det godt bagefter.

Ja, det er en quiz. Den er fleksibel alt efter behov, og der er præmier til vinderne, og hvis det skal være, så kan Anders Lund Madsens kone, der optræder som havfrue, være præmie uddelerhavfruen.

Ring og book Anders Lund Madsen på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book Anders Lund Madsen på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15