Autisme set indefra, 10. Januar 2020

Kom og tilbring en aften sammen med Anne Skov Jensen og bliv klogere på autisme set indefra.

Anne vil med udgangspunkt i de grundlæggende kerneområder indenfor autisme bl.a. fortælle om kommunikation, det sociale og hvorfor det er vigtigt at have fokus på styrkerne og det, der lykkes. Derudover vil hun komme ind på sanserne, stress, krav og forventninger, angst og nedsmeltninger og ikke mindst hvordan man med forskellige strategier kan gøre hverdagen lidt nemmere. Anne vil tage udgangspunkt i sit eget liv som autist og som mor til en søn og datter, der begge er på autismespektret, og så har Anne en meget stor (sær) interesse i autisme.

Anne blev som voksen diagnosticeret med Aspergers Syndrom og ADHD. Hun står bag Overlevelsesguiden og den tilhørende vidensbank. Hun medvirkede desuden i DR’s programmer “De skjulte talenter” og har de sidste 3 år rejst rundt i landet sammen med Peter Lund Madsen og holdt foredrag om hjernen og autisme.

Foredraget henvender sig til autister/mennesker med autisme, forældre, bedsteforældre, plejeforældre, aflastningsfamilier, støttepersoner, skolelærere, pædagoger, sagsbehandlere og alle andre, der har interesse i autisme.

Gå tilbage til Tour oversigt