Booking af Simon Væver

Book stand-up / Comedy

Simon Væver er et af de helt store, og ikke mindst fremadstormende, håb på den danske Stand-Up scene, og det blev bekræftet da han i efteråret 2019 vandt DM i Stand-Up på Bremen Teater. Han har også optrådt med flere af landets allermest etablerede komikere. Bl.a. Simon Talbot, Elias Ehlers og Mick Øgendahl.

Når Simon optræder bruger han sin jyske drengede charme til at drage publikum med ind i sit materiale. Hvad end det handler om noget Simon selv kæmper med, eller om det er noget finurligt han har lagt mærke til ved f.eks. det danske sprog. Hvad Simon har tænkt sig at snakke om, når han går på scenen er aldrig til at vide, da han kan finde på at snakke om alt mellem himmel og jord, så længe han synes det er sjovt for ham selv at snakke om, men endnu vigtigere, så skal det være sjovt at høre om, for publikum.

Du skal booke Simon fordi…

At Simon i løbet af sin karriere har optrådt på mange forskellige steder, og for mange forskellige slags mennesker. Det har gjort, at Simon har udviklet en utrolig evne til at tilpasse sig ethvert publikum, uden at han slipper sin meget unikke stil på scenen. Simon er en regulær gæst til Kasper Nielsens Improshow, hvilket betyder, at Simon slet ikke er bange for at kaste sig ud i diverse improviserede emner, når han optræder.

Simon er heller ikke bange for at tage de lidt tungere emner op, idet han selv har en personlig hetz mod begrebet; Tabu. Simon lever efter den overbevisning, at vi skal kunne snakke om alt, og vi skal især kunne grine af/med det. Simon er selv diagnosticeret med både Depression og DAMP, som han i den grad selv kan grine af.

 

Du kender Simon fra:

  • DM i Stand-Up‘ (2019), Vinder, TV2 ZULU.
  • TRÆLS‘ (2019), Comedy Show m. Peter Werner (2019), ZULU Comedy Festival.
  • ‘DM i Stand-up’ (2018), Semi-finalist, TV2 ZULU.
  • ‘MidtjyskMiddelmådighed’ (2018), Comedy Show m. Søren Dürr, ZULU Comedy Festival & HCA Comedy Festival.
  • ‘Deprimeret Dampbarn’ (2017), Soloshow, ZULU Comedy Festival.
  • ‘Efter Studenterfesten’ (2016), Comedy Show m. Robin Samsøe og Sebastian Dorset, ZULU Comedy Festival.

Ring og book Simon Væver på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book Simon Væver på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15