Booking af CYBERSIKKERHED FOR SJOV

Entertainere, Foredragsholdere

Hvem f….. gider at høre om cybersikkerhed, på en hverdag?

Vi gider dybest set ikke høre om stigningen i cyberangreb mod danske virksomheder, og fakta der indikerer at 95% af alle succesfulde angreb skyldes menneskelige fejl, fremmer ikke interessen.

Derfor har journalist og IT-forbruger Anders Lund Madsen sammen med Data gidselforhandler Michael Andersen sammensat et foredrag om cybersikkerhed, som et interaktivt show, der på underholdende vis løfter fokus og interesse for cybersikkerhed.

For hvilke metoder og psykologiske manipulationer bruger hackerne til at udnytte IT-forbrugerens forelskelse i informationsteknologien og hvordan kan cybersikkerheden gøre os til mentalt sundere mennesker? Det vil de 2 herre løfte sløret for, mens publikum bliver trukket igennem en relevant og underholde awareness træning fra øverste hylde.
Når Anders og Michael kalder showet cybersikkerhed for sjov, så er det fordi cybersikkerhed godt kan være underholdende, uden at gå på kompromis med indhold og sikkerhed.

Ring og book CYBERSIKKERHED FOR SJOV på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 51 55

Michael Andersen

Michael Andersen er foredragsholder, forfatter, ledelsesfilosof, erhvervspsykologisk rådgiver og
er teoretikeren bag ledelsesfilosofien Compassionfokuseret Ledelse

Når Rusland, Kina eller Nordkorea’s superhackere sparker døren ind hos virksomheder, er det Michael man ringer til. Kort sagt Michael er data-gidselforhandler.

Michael Andersen tager jer med bag de lukkede døre og ind i det warroom hvorfra alt foregår. Hvordan er situationen opstået? Hvad snakker man med gidseltagerne om? Hvordan etablerer man en kriseorganisation? Hvilke efterretninger arbejder man med? Hvordan ser fjenden ud?

I kommer med på hemmelige undercover operationer, hvor Michael og hans team har til opgave at angribe virksomheder for at teste deres robusthed mod angreb fra hackere.

Men Michael Andersen sender jer også videre med konkret viden om de udfordringer virksomheder og private står i, og om de grupperinger der opererer i Danmark lige nu.

Lidt mere om Michael Andersen

 

Ander Lund Madsen

Anders Lund Madsen er uddannet journalist og har, siden han var en ung mand​, arbejdet ekstensivt indenfor både avis-, TV-, radio- og podcastmedierne​. ​

Der eksisterer ikke i Danmark et menneske med sikrere hænder og roligere indstilling til formidling fra scene til publikum end ​Anders Lund Madsen Han er aldrig nervøs, han er tålmodig og fornuftig og til at stole på, han kommer ikke for sent, og han kan sine ting. Og så er han intelligent, hvilket er en fordel, hvis man for eksempel ønsker af få formidlet svært tilgængeligt stof på en underholdende måde, uden at det bliver pjattet.

Lidt mere om Anders Lund Madsen

Ring og book CYBERSIKKERHED FOR SJOV på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book CYBERSIKKERHED FOR SJOV på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

For andre henvendelser, presse og relaterede detaljer: +45 22 55 11 15