Booking af Daniel Lill

Stand-up / Comedy

Daniel Lill er en rutineret og utroligt tilstedeværende jysk komiker. Han har gennem sine stand-up år, markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus.

Han har en virkelig bred appel og kommer ud til sit publikum i alle aldersgrupper. Dette formår ​Daniel Lill via en formidabel publikumskontakt, tilstedeværelse i rummet, en herlig mimik, en løssluppet og fjollet tilgang til sit stand-up show, dog uden at gå på kompromis med sit materiale.

Med en baggrund som musiker og skuespiller, medvirkende i blandt andet Niels Malmros’ anmelderroste “At Kende Sandheden”, professionelt børneteater og meget andet, var Daniel Lill allerede ved sin stand-up debut hjemme på scenen. Herfra har det taget fart, med optrædener med blandt andre: Mick Øgendahl, Jakob Tingleff, Thomas Hartmann, Torben Chris, Frank Hvam, Simon Talbot, Casper Christensen og mange mange flere.

​Du skal booke Daniel Lille fordi …

han har en evne til at ​vende alt på hovedet og ​har en unik fornemmelse for publikum​. Han er en alsidig komiker, ​som​ favner bredt​.
​Daniel Lill ​med stor succes​ har​ leveret underholdning for alt fra 9. og 10. klasser, gymnasier, handelsskoler, julefrokoster, private fester som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Kort sagt: Han er et sikkert kort at spille.

Du kender Daniel Lill fra:

  • Glad i låget‘ (2018), One-man show
  • Livslimbo‘ (2015), One-man show

Ring og book Daniel Lill på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Ring og book Daniel Lill på +45 22 55 51 55

Microphone Entertainment har åbent hverdage kl. 9.00-15.00

Microphone anbefaler også

Ring og book på +45 22 55 51 55

Ring til Microphone på +45 22 55 51 55 eller send en forespørgsel på vores artister.